spot_img
12 C
București
vineri, octombrie 7, 2022
AcasăAnalizeMihai Chirică: Pentru orice cetăţean al României ar fi o onoare să...

Mihai Chirică: Pentru orice cetăţean al României ar fi o onoare să facă parte din SIE

-

Întrebat, miercuri, de corespondentul MEDIAFAX la Iaşi, despre declaraţia liderulului PSD, Liviu Dragnea, care a susţinut că deţine „în mod categoric” informaţia că primarul Iaşului, Mihai Chirica, este „omul SIE”, edilul a răspuns: „Eu pun pariu pe hamsterul lui (Liviu Dragnea – n.r.) că nu e adevărat. Asta este declaraţia mea”.

„Atunci când cu iresponsabilitate spui «categoric da», pronunţând o asemenea minciună, înseamnă că nu mai poţi fi luat în serios niciodată, niciunde, de nimeni. Cred că nu realizează gravitatea lucrurilor despre care vorbeşte. Vorbeşte despre un primar ales al unui municipiu, al doilea municipiu al României, în contradicţie cu posibilitatea de a fi un slujitor al statului dintr-un serviciu de siguranţă al statului. Ce, mi-ar fi ruşine să spun? Bineînţeles că nu. Dar asta nu se poate. Şi de aceea nu-l mai pot lua în serios cu nicio declaraţie a dumnealui pe această temă”, a afirmat primarul Iaşiului.

Acesta a adăugat că pentru orice cetăţean al României ar fi o onoare să facă parte din SIE.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Scandalul banderolelor LGBTQ la Mondialul din Qatar: Serbia, Croația, Portugalia și...

0
Căpitanul selecționatei de fotbal a Serbiei, Dušan Tadić nu va purta banderola de căpitan în culorile curcubeului la proximul Campionat Mondial din Qatar, a...