spot_img
20 C
București
miercuri, aprilie 24, 2024
AcasăDezvaluiriMigranţi musulmani ar fi agresat cetăţeni pe stradă la Timişoara

Migranţi musulmani ar fi agresat cetăţeni pe stradă la Timişoara

-

Mai multi locuitori din zona centrala a Timisoarei s-au plans, zilele trecute, ca au fost atacati de un grup de migranti musulmani, care erau foarte agresivi si se legau de oricine trecea pe strada in acel moment, scrie Impact Press din Timişoara.

În Timişoara se află un sediu de tranzit pentru migranţi.

- Advertisement -

“Vineri seara ma intorceam acasa de la servici, la ora 8.30. Pe acelasi drum merg de ani de zile. La Bastion, langa statia de autobuze spre Ghiroda, vizavi de Fantana cu puncte cardinale, erau 5 arabi agresivi. Unul mic de stat, unul inalt si slab cu ochelari si inca 3. S-au legat de mai multi oameni, care, cand ajungeau in dreptul lor, o luau la fuga ca sa scape din mainile lor. Neavand pe unde sa trec, fiind obosit, am luat-o si eu repede pe langa ei, pe iarba. Cel mic s-a repezit la trotineta mea si mi-a zis: give it to me, give it to me! Eu merg pe o trotineta pentru adulti. I-am spus: I’ll call the police, perhaps! Asta i-a infuriat si nu speriat cum speram si au venit toti spre mine, iar unul a zis: what did you say man? Asa ca am fugit cat am putut pe lespezile de piatra de langa Bastion, pe trotineta, spre zebra de vizavi de tribunal, de unde veneau doi oameni. Asa am scapat de arabi”, a afirmat Petre Stanescu, din Timisoara, unul dintre pietonii agresati de grupul de imigranti, care a depus o plangere si la Politie.

petre_stanescu

- Advertisement -

“Scopul meu e sa pot circula normal prin oras!”, a precizat reclamantul, fara sa ceara vreo pedeapsa pentru agresori. Politistii au deschis o ancheta.

“La Inspectoratul de Politie Judetean Timis a fost inregistrata plangerea unei persoane, care a reclamat faptul ca, vineri seara, in timp ce se deplasa pe strada, a fost atacata de un grup de cetateni straini. Plangerea a fost repartizata la Sectia 1 Politie, unde au fost demarate procedurile specifice pentru identificarea si tragerea la raspundere a agresorilor”, a declarat Ancuta Morariu, purtatorul de cuvant al Politiei Timis.

 

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img