Mesaj LIVE, MARIUS SCRECIU: „Închidem locurile de joacă și dezinfectăm zonele în care locuiți!”

0
289

Primarul municipiului Drobeta Turnu Severin a fost din nou live, cu mai multe mesaje pentru severineni. Printre măsurile cele mai importante pe care primarul le-a luat se numără și închiderea și sigilarea tuturor locurilor de joacă de pe raza municipiului Drobeta Turnu Severin.

Decizia face parte din setul de măsuri luate de municipalitate pentru limitarea răspândirii virusului COVID-19.  În același timp, edilul severinean a anunțat că se dorește ca piețele agroalimentare de pe raza județului să rămână deschise, dar cu respectarea unor măsuri stricte de igienă și dezinfectare.

„Plecăm la dezinfectarea zonelor în care locuiți și aici vorbim de scările de bloc, trotuarele din jurul blocurilor, platformele de gunoi, în idea prevenirii răspândirii CORONAVIRUS. Vom avea 8 sectoare și angajați și încercăm să facem lucrurile așa cum trebuie. Am închis locurile de joacă, să nu mai lăsăm copiii să pătrundă în aceste zone”, a precizat primarul Marius Screciu.

„Prin telefonul TELVERDE, încercăm să îi ajutăm pe bătrânii izolați la domiciliu. Am deblocat de la Zilele Severinului o sumă pentru a achiziționa substanțe dezinfectante și alimente pentru acele categorii vulnerabile, persoanele vârstnice fără susținători sau cu venituri mici”, a mai spus primarul Severinului.

Primarul Marius Screciu a avut și un mesaj pentru cei care locuiesc în străinătate și doresc să revină acasă: „Nu sunt împotriva revenirii acasă a severinenilor care locuiesc în alte țări, dar trebuie luate anumite măsuri stricte care țin de carantinare și autoizolare. Așa că dacă, decideți să veniți acasă, noi, avem obligația morală de a vă sprijini și primi acasă”.

„Pentru că orașul nu trebuie să își oprească activitatea, dorim să continuăm lucrările edilitare pe domeniul public. Lucrăm în continuare la extinderea rețelei de gaze naturale, dar și pe alte șantiere deja deschise pe raza orașului în acest moment”, a mai spus Marius Screciu.