spot_img
-0.7 C
București
marți, decembrie 5, 2023
AcasăDezvaluiriMESAJ EMOȚIONANT AL BUNICII: Fetiță româncă din Canada redată familei după ce...

MESAJ EMOȚIONANT AL BUNICII: Fetiță româncă din Canada redată familei după ce peste 2 ani a fost ținută de autorități

-

Veste EXTRAORDINARĂ Canada! IZBÂNDĂ în cazul familiei Pantaia! După mai bine de 2 ani de suferință, fetița familiei Pantaia, Abigail, a fost eliberată din sistemul de protecție al copilului din Canada. Mă bucur pentru această rezolvare pozitivă a situației și apreciz că s-a ajuns la această rezoluție. Doamne-ajută!, anunță pe facebook senatorul PNL, Ben Oni Ardelean, care s-a implicat în soarta copiilor români din străinătate și în special în cazul din Canada.

- Reclama -

canada3Ben Oni Ardelean a redat mesajul primit de la bunica fetiței:

canada2„Sunt bunica fetitei Abigail Pantaia din Canada luata de Protectia Copilului de mai bine de 2 ani de zile. Dupa un calvar ce nu doresc nimanui…,pot sa va dau acum si vestea de bucurie: Abigail este libera,in sinul FAMILIEI extinse.
Metoda de salvare a fost ce propuneau si domnii senatori Titus Corlatean si Ben-Oni Ardelean cu ocazia vizitei la Calgary. Bunica ajutata de o doamna avocata de origine romana au facut o co-aplicatie la court intre bunica si dinsa, am mai avut si o alta avocata buna, de domeniul familiei-cunoscuta si apreciata in regiune,si a 4-a persoana o experta independenta care prin prezenta proprie si-a sustinut lucrarea.
Deci,4 femei,4 MAME-care au facut tot ce le statea in putere. Bineinteles…,ajutorul divin cerind la orice pas…si pe care l-am simtit deplin.
Judecatorul la inceput a declarat ca este un caz foarte dificil, 30.000 pagini, a studiat si a recitit de multe ori o parte din dosar.
Coaplicanta bunicii ,doamna avocata de origine romina din prima zi a trial-lului a facut o impresie convingatoare ,credibila de toata lumea ,-cind s-a angajat chiar s-o creasca pina la 18 ani pe fetita noastra pe linga cei doi copii ai dinsei de virsta apropiata.
O MINA nevazuta dar simtita de cei care si-au pus increderea in El a condus totul, judecatorul si partea adversa prin intrebarile parca ne ajutau sa fim din ce in ce mai credibili. Chiar avocatul copilului a facut declaratia ca aceasta coaplicatie este solutia cea mai perfecta,ideala in interesul cel mai bun al copilului; sa avem incredere in bunica biologica si dna.avocata care nu era chiar de specialitate.Judecatorul pina la urma si timpul stabilit de vizita a parintilor a dat la aprecierea noastra, coaplicanta bunicii fiind avocata va fi greu-chiar imposibila de dat laoparte.
Multumim lui Dumnezeu si tuturor celor care au simtit impreuna cu noi in momentele prin care am trecut.
Cu stima si respect:
Bunica Magda”

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img