spot_img
34.4 C
București
luni, august 8, 2022
AcasăAnalizeMembrii Biroului Politic al Partidului Comunist au fost nevoiți să-și facă autocritica

Membrii Biroului Politic al Partidului Comunist au fost nevoiți să-și facă autocritica

-

În China, membrii Biroului Politic al Partidului Comunist au fost nevoiți să-și facă autocritica la o reuniune de partid în legătură cu modul în care au îndeplinit indicațiile președintelui Xi Jinping, relatează presa internațională citând agenția oficială Xinhua.

- Reclama -

Ar fi un efort al președintelui chinez de a întări disciplina de partid, pe fundalul indiciilor că ar exista divergențe în legătură cu linia dură adoptată de el în războiul comercial cu Statele Unite. În timpul unei reuniuni extraordinare desfășurate marți și miercuri, înalților responsabili ai Partidului Comunist li s-a mai cerut „să studieze rapid discursurile lui Xi”. În China, puterea este controlată de Biroului Politic al Partidului Comunist format din 25 de membri, dar rolul acestora s-a diminuat după ce Xi a devenit secretar general al partidului în 2012 și președinte al Chinei în 2013.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Rețeaua sexuală Epstein, un paravan CIA și/sau Mossad?

0
Podcasterul american Joe Rogan a sugerat, în cadrul emisiunii sale „The Joe Rogan Experience”, că miliardul american Jeffrey Epstein, condamnat pentru abuzuri sexuale, ar...