spot_img
29.3 C
București
joi, august 18, 2022
AcasăDezvaluiriCine conduce Statul Paralel în opinia lui Liviu Dragnea: NU E IOHANNIS

Cine conduce Statul Paralel în opinia lui Liviu Dragnea: NU E IOHANNIS

-

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat joi că sistemul paralel nu este condus de preşedintele Klaus Iohannis, deoarece acesta este o „păpuşă”, dar cea mai importantă persoană este Lucian Pahonţu, şeful SPP.

- Reclama -

„Sunt şanse foarte mari să destructurăm acest sistem paralel. Nu Iohannis conduce statul paralel. El e o păpuşă. Un beneficiar. Se pare că Pahonţu este”, a declarat Liviu Dragnea, la Antena 3.

Liderul PSD spune că scopul sistemului ocult este acela de a păstra controlul asupra instituţiilor statului.

„Mult timp am făcut greşeală să spun că e o vorba de o inteligenţă malefică superioară. Nici vorbă e un grup de oameni care fac parte din această structură parastatală. Au două obiective – să facă bani nelegal şi să păstreze controlul pe toate instituţiile statului. Sigur stau în genunchi, fac sluj la orice entitate străină care poate avea o influenţă. Pahonţu le gândeşte. Sunt câţiva lideri politici care trebui blocaţi, condamnaţi. De asemenea, să susţină divizia de presă care să arunce mereu cu fumigene, să facă scandal, ca să spună că nu e acela adevărul, vă arătăm noi care e, ca lumea să nu mai înţelegea nimic. Sper că până la finalul sesiunii, până la sfârşitul de vară lucrurile acestea să fie finalizate şi de abia atunci să spunem că începem să vedem adevărul. Sperăm să înceapă să vadă, să înţeleagă că nu mai are cine să îi preseze, să îi şantajeze, nu le mai arată nimeni o poză, un dosar (…) Cred că şi acum sunt judecători cărora le e frică în continuare de SRI, de DNA. Am înţeles că sunt cinci, şase care încearcă să blocheze acea secţie specială de anchetare a magistraţilor”, a afirmat liderul PSD.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...