Mehedinți: Lucrările pe DJ 607A, între Centura Severin – Cerneți – Dedovița – Marmanu – Husnicioara – Peri – Prunișor (DN 6) sunt aproape de final. 

0

Lucrările pe unul dintre cele mai importante proiecte de infrastructură rutieră din Mehedinți au ajuns într-un stadiu avansat, pe DJ 607A fiind turnat primul strat de asfalt pe aproape toată distanța cuprinsă în proiectul implementat de Consiliul Județean Mehedinți.

Președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu și vicepreședintele Ionică Negru au mers astăzi la fața locului.

“Sunt mulțumit că un obiectiv pentru care Consiliul Județean Mehedinți a făcut eforturi să îl finanțeze a ajuns în această etapă în care se circulă pe asfalt.

Drumul traversează zona cuprinsă între CENTURA SEVERIN – CERNEȚI – VALEA COPCII – DEDOVIȚA – MARMANU-HUSNICIOARA – PERI, până la PRUNIȘOR (DN 6).

Investiția de modernizare a celor aproape 28 km este finanțată, în egală măsură, cu fonduri europene și fonduri de la bugetul Consiliului Județean urmând să fie finalizată în vara acestui an.”, a declarat președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.