spot_img
15.9 C
București
joi, iunie 8, 2023
AcasăDezvaluiriMEGA TUN ÎNAINTE DE ALEGERI/Clotilde Armand a pus mâna pe un studiu...

MEGA TUN ÎNAINTE DE ALEGERI/Clotilde Armand a pus mâna pe un studiu pentru Centura Capitalei: 300.000 de euro

-

Compania Egis International va realiza un studiu privind Centura Bucureştiului în valoare de 300.000 de euro, în baza unui acord dintre Ministerul Fondurilor Europene şi Banca Europeană de Investiţii. În România, firma este reprezentată de vicepreşedintele USR, Clotilde Armad. Ministerul Fondurilor Europene a fost condus, până acum o lună, de Cristian Ghinea, acum candidat USR. Coincidență, a scris sâmbătă noaptea pe facebook fostul europarlamentar Sebastian Bodu.

- Reclama -

CITIȚI ȘI:SCANDALOS: Noul ministru al fondurilor europene, partener cu fostul ministru într-o firmă care trăiește pe bani publici

Actualul ministru al fondurilor europene este un apropiat al fostului ministru, actualmente candidat USR.

CITIȚI ȘI:Clotilde Armand, o nouă afacere controversată: Lobby pentru o multinaţională

CITIȚI ȘI:#Clotilde Armand implicată într-unul din cele mai mari jafuri post decembriste/ Franțuzoaica recunoaște că și-a consolidat afacerile în România cu sprijinul DNA/ Raportul Curții de Conturi dezvăluie jefuirea românilor de către un grup de francezi, printre care și Clotilde

#ClotildeArmand a fost implicată direct în unul din cele mai mari tunuri post decembriste: afacerea Distrigaz devenită #GDF Suez. Un raport al Curții de Conturi indică jaful patronat de francezii reprezentanți de Armand, printre care mărirea tarifelor, dar și subtilizarea în acte a mijloacelor fixe ale companiei.

Armand a fost implicată și în alt jaf celebru: #Bechtel, dar și în alte afaceri pe care FLUX 24 l-a prezentat.

Am ajuns la Distrigaz în ianuarie 2005 și Distrigaz a fost privatizat în mai 2005. Eram o echipă de câțiva francezi și am venit să preluăm Distrigaz la privatizare, să reorganizăm firma, spunea Armand într-un interviu publicat de Press One în 31 martie anul curent.

CITIȚI ȘI:Clotilde Armand prinsă cu MINCIUNA la Comarnic-Bușteni: 17.500 euro, studiu de fezabilitate pentru un km

CITIȚI ȘI:Clotilde Armand după ce a încasat 50 milioane de euro de la Bechtel: REGRET

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img