spot_img
26.2 C
București
sâmbătă, iunie 15, 2024
AcasăDezvaluiriMega afacerea care îi leagă pe Sebastian Ghiţă de Vlad Moisescu. Un...

Mega afacerea care îi leagă pe Sebastian Ghiţă de Vlad Moisescu. Un deputat PNL asigură interfaţa

-

O jumătate din panotajul stradal din România, o piaţă totală de 30 de milioane de euro pe an, a fost preluată politic cu un an înainte de alegeri, scria în 2013 Gandul.info. Toţi marii jucători internaţionali care intraseră pe piaţa din România în primele trei companii de outdoor s-au retras, acestea fiind preluate fie de investitori interni, fie de un offshore cipriot, mai scria gandul.info.

Cine sunt investitorii din umbră? Este vorba, pe de o parte de Sebastian Ghiţă (PSD), sub influenţa căruia se află Euromedia şi Affichage România, primele două companii, însumând peste 40% din piaţă, dar şi despre Vlad Moisescu şi Dan Cristian Popescu, recent cooptaţi în PDL, prin fuziunea acestuia cu ILR şi FC, mai arată Gândul. 

Din informațiile Paginademedia.ro, firma care a preluat Euromedia se numește Createlier. Acționarii Createlier sunt două persoane fizice – Nicolaie George (25%) și Costin Ciobanu (50%) – și o altă companie Environment & Sport Development SRL, care deține 25%.

Firma Environment & Sport Development este deținută, în proporții egale, de Ovidiu-Traian Semenescu și Valerie Antoinette Denise Semenescu.

Ovidiu Semenescu, omul care a susținut Money.ro

Numele lui Ovidiu Semenescu a fost legat de postul Money.ro. Potrivit informațiilor Paginademedia.ro, el a asigurat finanțarea canalului de business pentru o perioadă de timp. Semenescu a finanțat și site-ul stireazilei.ro. Ovidiu Semenescu este consilier al
companiei ApaNova.

Ovidiu Semenescu este un simpatizant al Inițiativei România Liberală și al aripii liberale anti-Crin Antonescu.

Semenescu apare ca președinte al Asociației Cercul Românesc, în care sunt membri, printre alții, Vlad Moisescu (cel care a pornit Inițiativa România Liberală), Silvian Ionescu și omul de afaceri Horia Simu.

George Nicolaie, prietenul deputatului Dan Cristian Popescu

George Nicolaie, un alt acționar nou al Euromedia, este directorul agenției de publicitate Wide Screen Media (care deține panouri video în București).

Potrivit unor surse din piața de outdoor, George Nicolaie îl reprezintă, de fapt, Dan Cristian Popescu, deputat Forța Civică și om cu experiență în publicitatea outdoor.

Popescu (37 de ani) a fost, până anul trecut, membru PNL, iar în prezent este vicepreședinte al partidului Forța Civică (parte a Inițiativei România Liberală).

Dan Cristian Popescu are experiență în publicitate. A fost director pe New Business la News Outdoor (2006-2007) și a fost director general al companiei Imperial Media.

La începutul anilor 2000, a lucrat în administrația publică, la departamentele de publicitate: director adjunct la Direcția de Publicitate a Primăriei Municipiului București (1999 – 2001) și coordonator la Biroul Autorizare Publicitate la Primăria Sectorului 2 (2002-2004).

Contactat de Paginademedia.ro, Dan Cristian Popescu nu a comentat informațiile din piața de publicitate.

Cum comentați informațiile potrivit cărora George Nicolaie vă reprezintă pe dvs? “Nu comentez”, a declarat parlamentarul. “George Nicolaie este un prieten de-al meu. Am avut multe proiecte împreună, dar în trecut”, a menționat el.

 

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img