spot_img
19.2 C
București
miercuri, septembrie 27, 2023
AcasăFapt DiversMedic arestat la domiciliu, dar liber sa mearga la clinica

Medic arestat la domiciliu, dar liber sa mearga la clinica

-

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi au finalizat ancheta în dosarul în care medicul urolog Dumitru Ţuţa a fost reţinut pentru luare de mită. Medicul gălăţean a fost reţinut pentru 24 de ore pe data de 9 iulie, după ce anchetatorii l-au prins în flagrant luând mită. În aceeaşi zi, procurorii au solicitat instanţei de judecată arestarea preventivă pentru Dumitru Ţuţa, dar judecătorii au decis că medicul poate fi cercetat în arest la domiciliu si poate merge la serviciu, scrie ziarul Viata Libera din Galati.

- Reclama -

Dosarul său a ajuns pe masa magistraţilor chiar la finalul lunii iulie şi, după ce a fost discutat în camera preliminară, s-a constatat „legalitatea şi temeinicia măsurii preventive a arestului la domiciliu luată faţă de inculpatul Ţuţa Dumitru, trimis în judecată pentru săvârşirea infracţiunii de luare de mită”, se precizează pe site-ul Tribunalului Galaţi. În aceeaşi şedinţă, judecătorii au decis şi prelungirea măsurii preventive şi au stabilit regulile pe care medicul trebuie să le respecte.

Ciudat este faptul că Dumitru Ţuţa va avea voie să îşi părăsească domiciliul nu doar pentru a se prezenta în faţa organului de urmărire penală, a judecătorului de drepturi şi libertăţi, a judecătorului de cameră preliminară sau a instanţei de judecată ori de câte ori este chemat, ci şi pentru a merge la muncă. „Admite cererea formulată de inculpat, în sensul că permite inculpatului Ţuţa Dumitru să părăsească imobilul în care locuieşte în zilele de luni până joi ale fiecărei săptămâni, între orele 12,00 – 16,00, în vederea prezentării acestuia la/de la locul de muncă, din cadrul SC Centrul Regional Medicina Muncii SRL/ SC Clinica Real Med”, se mai arată în încheierea de şedinţă publicată pe site-ul Tribunalului Galaţi.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img