spot_img
28 C
București
duminică, iunie 23, 2024
AcasăActualitateMașinile de sute de mii de dolari ale consilierului lui Zelenski. Poliția...

Mașinile de sute de mii de dolari ale consilierului lui Zelenski. Poliția ucraineană îi anchetează pe jurnaliștii de la Ukrayinska Pravda după ce au obținut imagini de la camerele de supraveghere

-

Ukrayinska Pravda a publicat o anchetă jurnalistică despre șeful adjunct al Administrației Prezidențiale a lui Volodomir Zelenski, Kirill Timoșenko, care conduce o nouă mașină electrică Porsche, în valoare de aproximativ 100 de mii de dolari.

Poliția ucraineană a anunțat sâmbătă că a deschis o anchetă pentru că ziarul a folosit în anchetă capturi de pe camerele de supraveghere.

- Advertisement -

Jurnaliștii publicației au relatat că, judecând după traseul mașinii și fotografiile de pe rețelele sociale ale lui Timoșenko, oficialul locuiește într-un cartier de lux de lângă Kiev, pe care publicația îl numește „principalul așezământ al milionarilor ucraineni”.

În octombrie, jurnaliştii unei alte publicaţii ucrainene au publicat o altă anchetă despre Timoşenko şi maşinile sale. Apoi s-a raportat că oficialul folosește un SUV în călătoriile de afaceri, transferat la American General Motors pentru nevoi umanitare.După ce au analizat fotografiile și videoclipurile publicate de Timoșenko, jurnaliștii ucraineni au observat acolo un Chevrolet Tahoe negru. Un lot de 50 de astfel de SUV-uri a fost predat Ucrainei de gigantul auto american General Motors în primăvară.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img