spot_img
27.8 C
București
vineri, mai 27, 2022
AcasăDezvaluiriMașina unei doctorițe din Iași, incendiată: UN ARAB ACUZAT

Mașina unei doctorițe din Iași, incendiată: UN ARAB ACUZAT

-

Maşina unei doctoriţe din Iași a fost incendiată cu un cocktail Molotov.Principalul suspect este un student arab. Maşina a fost incendiată la 5 dimineaţa într-o zonă centrală, pe strada Mihai Eminescu. Autoturismul Volkswagen Passat a ars aproape în totalitate, scrie Ziarul de Iași.

Poliţiştii au ridicat imaginile de la cinci magazine şi locaţii aflate în apropiere şi au observat cum un tânăr îmbrăcat cu un hanorac şi cu gluga pusă pe cap, sparge unul dintre geamurile autoturismului şi aruncă ceva în interior, apoi pleacă. Fiind întuneric la acea oră, persoanei filmate nu i se vede faţa.

Însă proprietarul autoturismului, medicul a mers cu înregistrarea video la vecini, iar aceştia au recunoscut autorul în persoana unui tânăr arab care învaţă la UMF. Proprietarul maşinii a mers la poliţie cu aceste date însă, spune ea, anchetatorii nu sunt dumiriţi cine este autorul. „Un arab mi-a dat foc la ma­şină, toată lumea ştie cine este persoana respectivă, însă poliţia nu face nimic. Cu toate că sunt cinci camere de luat vederi, în centrul Iaşului se poate întâmpla o aşa grozăvie. Maşina era parcată în apropierea bulevardului Independenţei, la ora 5 di­mineaţa. Făptaşul a fost văzut de către vecinii de la bloc, sunt imagini pe camerele de luat vederi. Este adevărat că era noapte, şi avea o glugă pe cap, însă poate fi recunoscut. Era îmbrăcat cu un hanorac şi cu gluga trasă pe cap. A incediat-o fără să mă cu­noască, fără niciun motiv. Am înţeles că face parte dintr-un partid arab. Eu am vecini arabi care mi-au spus ei cine este făptaşul. Mi-au spus că nu pot da declaraţii la poliţie. Mi-a spart un geam şi mi-a aruncat în interior un cocktail Molotov. Maşina a ars total. Au fost pompierii, a fost poliţia, iar aceştia din urmă m-au anunţat pe mine, la ora 7 dimineaţa“, a povestit Monica Holicov, proprietarul autoturismului Volkswagen care a ars ca o torţă.

„Poliţiştii au luat filmările de la toate magazinele din zonă. Poate fi recunoscut după haine, după fizic, după mers, Iniţial am crezut că este o răzbunare, însă nu este acest lucru. Este ceva mult mai banal, omul a vrut să facă ceva rău. A avut el chef să incendieze o maşină. Poliţia l-a luat la întrebări pe tânărul arab, iar acesta a spus că nu el este cel care a dat foc. Oare poliţiştii chiar au încredere în el?“, se întreabă doctoriţa.

- Advertisment -

Must Read

Spania vrea să acorde ”concediu menstrual” plătit de stat

0
Guvernul de stânga al Spaniei a prezentat marţi un proiect de lege care prevede acordarea unui ''concediu menstrual'' femeilor care suferă de menstruaţii dureroase, proiectul...