spot_img
29.5 C
București
vineri, august 19, 2022
AcasăFapt DiversMartina Navratilova după excluderea tenismenilor ruși și belarușilor de la Wimbledon: Îmi vine...

Martina Navratilova după excluderea tenismenilor ruși și belarușilor de la Wimbledon: Îmi vine să plâng. O greșeală

-

Fosta mare jucătoare Martina Navratilova le ia aparărarea tenismenilor din Rusia și Belarus care au fost excluși de la Wimbledon.Cehoaica nu este de acord cu decizia luată de organizatorii turneului britanic.

- Reclama -

„Sunt dezamăgită, îmi vine să plâng. Suspendarea este o greșeală. Simpatizez cu adevărat cu întregul popor ucrainean, dar acest pas este complet inutil. Este o decizie greșită. Se întâmplă atât de multe lucruri rele în lume în tot acest timp, iar această decizie nu va face pe nimeni să se simtă mai bine.Mulți jucători din Rusia și Belarus s-au pronunțat împotriva războiului, iar acum ei pot juca doar după ce părăsesc țara. Eu a trebuit să fac acest lucru în 1975 din cauza regimului totalitar.Acum vrem ca ei să o facă din cauza politicii. Pot înțelege suspendarea echipelor naționale, dar nu la nivel individual, atunci este greșit. Mi-aș dori foarte mult ca această decizie să fie anulată, dar cred că este prea târziu. Acum cred că e mult mai ușor să o acceptăm decât să o anulăm”, a spus Martina Navratilova, conform Eurosport.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Sfârșitul șefei radioteleviziunii publice germane în șampanie și contracte dubioase de...

0
Pentru prima dată în mai bine de 70 de ani, un director al radioteleviziunii publice îşi încheie mandatul înainte de termen. Un scandal preocupă...