spot_img
7.4 C
București
vineri, decembrie 9, 2022
AcasăControversa Zilei de Andrei BădinMark, avem o veste bună pentru tine: stârpim corupția. Sunt unii Damen...

Mark, avem o veste bună pentru tine: stârpim corupția. Sunt unii Damen cu șpăgi și ING cu spălare de bani cu rușii CONTROVERSA ZILEI DE ANDREI BĂDIN

-

de Andrei Bădin

- Reclama -

Mark, după vizita scurtă a Măriei Voastre la prea supușii români înțeleg că o ții în continuare cu statul de drepți și corupția și aș vrea să îți dau niște vești foarte bune.

După cum bine știi la ordinul prietenului tău american am zdrobit de mult burghezia românească. La 6 dimineață erau ridicați din pat și băgați la bulău. Mai există doar câțiva afaceriști prin cele 2 păduri unde Unchiul Sam ne provăduiește „mișcările” esențiale: Drepți și Culcat. Și mai sunt unii care dau la bobor hamburger, hotdog și Coca Cola deoarece știi că pentru noi „valorile” americane sunt Lege. În rest toată economia e în mâinile voastre, nemți, francezi, olandezi, americani… Nu mai mișcă nici un român!

Dar îți dau o veste foarte bună. Vom stârpi corupția. De exemplu avem o companie care a pus mâna pe porturile Mangalia și Galați. Damen îi zice. A fost acuzată de Banca Mondială de corupție. Au fost prinși cu șpăgi prin tot felul de țări. Patron e unul Kommer Damen (e în foto stânga) despre care presa a scris că e protejat de un premier care face trafic de influență la greu (premierul e la mijloc). Cred că îl vom lega și pe ăla!

Și mai avem pe unii. O bancă acuzată de spălare de bani cu rușii și tot felul de afaceri necurate. ING îi zice…Protejată de același premier!

Sper că ești foarte mulțumit acum, Mark!

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img