MARIUS SCRECIU: „Luăm măsuri de siguranță, împreună cu poliția locală”

0
53

Doar în ultimele 24 de ore, la Drobeta Turnu Severin, au fost inspectate 126 locații, unde s-au găsit 321 persoane aflate în izolare voluntară, iar pentru 7 persoane în vârstă s-a realizat aprovizionarea cu alimente, împreună cu Direcția de Asistență Socială. Primarul municipiului lucrează direct cu Poliția Locală.

Este asigurată protecția la cele două centre de carantină și la Spitalul Județean de Urgență Drobeta Turnu Severin, în timp ce în dispozitiv comun cu Inspectoratul Județean de Poliție Mehedinți sunt angrenate 17 echipaje de poliție locală, dintre care 14 echipaje de ordine publică și 3 echipaje de circulație rutieră.

Poliția Locală desfășoară în această perioadă, în intervalul orar 19.00- 22.00, misiuni de avertizare sonoră a populației, prin mesaje care îi sfătuiesc pe severineni să rămână în case.

„Luăm toate măsurile, la nivelul orașului, pentru a împiedica răspândirea infecțiilor cu COVID-19 și verificăm permanent, cu ajutorul Poliției Locale, prezența la domiciliu a persoanelor izolate”, a precizat primarul Marius Screciu.

Edilul-șef face și un apel insistent către severineni: „Respectați normele de igienă, persoanele cu vârsta peste 65 de ani să rămână în casă, iar pentru ceilalți – nu părăsiți domiciliul decât dacă este strict obligatoriu, pentru urgențe medicale, aprovizionarea cu medicamente și hrană sau prezența la locul de muncă!”.