MARIUS SCRECIU: „DUPĂ 50 DE ANI DE NEPĂSARE, REABILITĂM BULEVARDUL VÂRCIOROVA”

0

„Am început astăzi lucrările de reabilitare pe Bulevardul Vârciorova, din cartierul Schela, unde infrastructura urbană era grav afectată și unde nu s-a investit nimic în ultimii 50 de ani”, a declarat primarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu.

Se construiesc rețeaua de apă pluvială, accesele către proprietăți, se amenajează trotuarele și sistemul de iluminat, se asfaltează carosabilul și se amenajează spații verzi.

Lucrările se execută în baza celui mai mare contract pe fonduri europene, semnat în ultimii ani, pentru proiectarea și execuția străzilor din Drobeta Turnu Severin, în valoare de peste 8,2 milioane euro.

În baza aceleiași finanțări, pe lângă Bulevardul Vârciorova, în perioada următoare vor fi realizate ample lucrări de reabilitare a infrastructurii și pe:

✅ Calea Severinului
✅ Dudașului
✅ Vodița
✅ Făgăraș
✅ Răscoalei
✅ Banovița
✅ Iazului
✅ Villacrosse
✅ Balcani
✅ Prelungirea Carpați

„La finalizarea acestor lucrări vom putea spune că încheiem reabilitarea infrastructurii pe principalele artere din Drobeta Turnu Severin și putem direcționa proiectele și finanțările către alte obiective de dezvoltare a municipiului. În ultimii ani am atras peste 40 de milioane de euro din fonduri europene și avem deja în pregătire proiecte de peste 100 milioane euro, pentru următorul exercițiu financiar 2021-2027”, a mai precizat primarul Marius Screciu.

EXECUTAT DE FLUX 24 MEDIA COMMUNICATIONS LA COMANDA PSD MEHEDINȚI, COD MANDATAR: 21200019