MARIUS SCRECIU candidează pentru un nou mandat de primar al Severinului

0

Candidatura actualulului primar al municipiului reședință de județ, Marius Screciu, a fost validată de PSD Mehedinți. Astfel, acum este oficial că Marius Screciu va candida pentru un nou mandat. „Funcția de primar este despre altceva. Este despre empatie, despre ce vrei să faci pentru oameni. Este despre simplitate, prietenie și despre dragostea de oameni”, spune Marius Screciu.

„Zilele trecute, candidatura mea la funcția de primar al Severinului, a fost validată în cadrul PSD Mehedinți. De ce am ales să candidez pentru un al doilea mandat ? Pentru că am proiecte a căror implementare se va finaliza în 2021-2022 și pentru că 4 ani nu sunt suficienți, ca să-ți duci la bun sfârșit planurile pentru oraș. Nu poți realiza în 4 ani, ceea ce alții reușesc în 2-3 mandate. Am ales, ca în aceasta campanie să nu-mi critic contracandidații, deși aș avea destule argumente. Am ales să vorbesc despre ce am făcut, dar și despre ceea ce nu am realizat și de ce. Despre ce îmi doresc să fac, în continuare. Pentru că funcția de primar este despre altceva. Este despre empatie, despre ce vrei să faci pentru oameni. Este despre simplitate, prietenie și despre dragostea de oameni. Nu poți fi primar, nu meriți să fii primar, dacă nu iubești oamenii!”, a declarat primarul Marius Screciu.

Marius Screciu se află la primul mandat de primar al Severinului. El este primul primar al municipiului, care a abordat problemele comunităților din cartierele mărginașe. Pe mandatul său, au fost demarate investiții importante în aceste cartiere. Este de asemenea și primul edil-șef care a adus cartierul Schela Cladovei, după 50 de ani, la standarde moderne de civilizație.