MARIUS SCRECIU: „ACȚIONĂM CONCERTAT ÎMPOTRIVA EXTINDERII PANDEMIEI”

0
55

Primarul Marius Screciu a reluat dezinfecția tuturor spațiilor publice din Drobeta Turnu Severin, pentru a limita la maximum riscul răspândirii infectărilor la nivelul municipiului și pentru protejarea populației.

Primarul Severinului a dispus o nouă acțiune amplă de igienizare

„Vom acționa, zilnic, pentru igienizarea arterelor, aleilor de acces, parcărilor de reședință și publice, trotuarelor, mobilierului stradal, locurile de joacă, dar și la intrarea în scările de bloc. Acolo unde ne sunt semnalate cazuri de îmbolnăviri, vom intra și în blocuri, pentru a dezinfecta suprafețele comune și fac un apel la președinții și administratorii de asociații, să fie reluate acțiunile de igienizare, cu substanțele puse la dispoziție de primărie”, a declarat primarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu.

Substanțele utilizate în aceste acțiuni nu prezintă pericol pentru oameni sau animale de companie.

„Timp de două săptămâni, vom efectua operațiuni complete de igienizare a străzilor, aleilor, trotuarelor, accesului în blocuri, a parcurilor și locurilor de joacă, mobilierului stradal, piețelor agroalimentare, utilizând substanțe cu activitate bactericidă, fungicidă și virucidă. Este nevoie, în continuare, ca toate eforturile noastre să fie însoțite de responsabilitatea de care dumneavoastră, majoritatea severinenilor, ați dat dovadă în această perioadă, pentru a evita pe cât posibil creșterea numărului de infectări. Fac un apel, în continuare, la respectarea distanțării fizice, purtarea măștilor de protecție în spațiile închise și aglomerate, dezinfectarea mâinilor și pe cât posibil limitarea contactului cu suprafețele comune, pentru a vă proteja sănătatea dumneavoastră și a celor dragi”, a mai precizat primarul Severinului, Marius Screciu.