Marine Le Pen promite că va scoate Franța din UE și NATO

0
104
TOPSHOT - French far-right Front National (FN) party's President, Marine Le Pen, gestures as she delivers a speech on stage during the FN's summer congress in Frejus, southern France, on September 18, 2016. Marine Le Pen's slogan reading "In the name of the [French] people" is seen on the rostrum. / AFP / Franck PENNANT (Photo credit should read FRANCK PENNANT/AFP/Getty Images)

Candidatul Frontului Național la prezidențiale franceze din 2017, Marine Le Pen, promite într-un interviu în presa grecească că va scoate Franța din UE și NATO.

„Frexit va fi o parte a politicii mele” , a spus ea într -un interviu publicat de Dimokratia. „Oamenii trebuie să aibă posibilitatea de a vota pentru eliberarea din sclavie și șantajul impus de tehnocrați , la Bruxelles, pentru a reveni la suveranitatea țării.”, mai afirmă liderul FN.

„NATO nu mai e necesar A fost creat atunci când a existat un risc din Pactul de la Varșovia și expansionismul comunist al Uniunii Sovietice” , a spus Le Pen. „Uniunea Sovietică nu mai există, și nici  Pactul de la Varșovia. Washingtonul susține prezența NATO pentru a servi obiectivelor sale în Europa. „, a susținut ea.