spot_img
-0.7 C
București
marți, decembrie 5, 2023
AcasăDezvaluiriGigi Becali, dezlănțuit: Nu îți e rușine băi Dragnea să propui un...

Gigi Becali, dezlănțuit: Nu îți e rușine băi Dragnea să propui un musulman premier?

-

Nu îți e rușine băi Dragnea? Să propui un prim ministru musulman?, s-a dezlănțuit Gigi Becali duminică seară la România TV.

- Reclama -

Cum să aduci Coranul în casa românilor? Cum să aduci Coranul la Cotroceni?, s-a înfuriat Becali.

Nu ți-e rușine? Unde te trezești tu, măi, Dragnea, măi? Vai de capul tău, vai, vai, ce vei păți tu…Cum faci erezie cu neamul românesc! Cine te crezi tu? Păi nu o  să facă niciun referendum și o să-i fac o campanie lui Iohannis ca să nu fie demis la referendum, ca să fie spulberat Dragnea pentru mizeria ce ne-a făcut-o cu această desemnare. Dar nu-i e rușine? Ce, suntem rușinea Europei. Își bat joc europenii, râd de noi!, a mai spus patronul Stelei.

baceali2

Gigi Becali a declarat că a susținut PSD la alegerile parlamentare.

El a spus că a întrebat în comunitatea siriană din România cine e soțul doamnei și a aflat că este adeptul dictatorului sirian Bashar al Assad si al Hezbollah, organizație teroristă finanțată de Iran.

E un extremist, a concluzionat Becali.

În loc să ne ducem spre americani ne ducem spre musulmani. În loc să ne ducem spre tradiție, spre naționalism, ne ducem spre musulmani.Vai de capul nostru!, a mai afirmat Becali.

Realizatoarea interviului, Corina Drăgotescu, a spus că dacă nu acceptăm premier musulman înseamnă că ne izolăm pe plan internațional.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img