spot_img
17 C
București
marți, septembrie 27, 2022
AcasăAnalizeMarine Le Pen: Poziția periculoasă și beligerantă a Bruxelles-ului este din ce în...

Marine Le Pen: Poziția periculoasă și beligerantă a Bruxelles-ului este din ce în ce mai respinsă de acele forțe din țările membre care acordă prioritate intereselor naționale

-

Marine Le Pen, liderul fracțiunii Mitingul Național din camera inferioară a parlamentului Franței, a criticat participarea Parisului la sancțiunile anti-ruse drept o greșeală geopolitică.

- Reclama -

„Franța a făcut o greșeală geopolitică participând la sancțiunile inadecvate și neconsiderate împotriva Rusiei”, a spus ea la o conferință de partid duminică.

Potrivit lui Le Pen, politica Uniunii Europene devine „imperială”. „Poziția periculoasă și beligerantă a Bruxelles-ului este din ce în ce mai respinsă de acele forțe din țările membre care acordă prioritate intereselor naționale”, a spus ea, adăugând că această tendință este observată în stările de spirit ale alegătorilor din Suedia, Italia și Olanda. Ea și-a amintit că la alegerile din iunie din Franța, partidul său a câștigat locuri în 80 de circumscripții. „A fost cel mai mare succes al nostru din cei 50 de ani de existență a partidului”, a subliniat ea.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Campanie în Germania: „Dușurile reci economisesc până la 400 de euro...

0
„Dușurile reci economisesc până la 400 de euro pe an – și, de asemenea, te ajută să slăbești” – presa din Germania abundă de...