Mariana Rarinca: Mi-e teamă

0
629

Dosarul în care Mariana Rarinca este acuzată de şantajarea preşedintelui ICCJ, Livia Stanciu, va fi rejudecat de Curtea de Apel Bucureşti, după ce instanţa a admis, luni, contestaţia DNA la decizia anterioară de achitare.  Rejudecarea va începe vineri.

„Sigur că am emoţii. Da, mi-este teamă. În primul rând, am văzut atitudinea Liviei Stanciu în sala de judecată. A menţionat în şedinţă că nu a venit până acum la proces şi era pregătită pentru judecata pe fond a contestaţiei. Bănuiala mea era că ştia exact parcursul acestui proces”, a afirmat Rarinca, la Antena 3.

Mariana Rarinca a recunoscut luni seară la Antena 3 că regretă că şi-a cerut banii înapoi şi că îi este teamă să nu piardă şi mai mult.

„Regret că mi-am cerut banii înapoi, am pierdut mult mai mult. Ca sumă şi ca timp, că am stat închisă şase luni. Rostul acestui arest a fost să nu am dreptul la informare şi la apărare. La dosar nu mi s-a permis să merg decât după foarte multe insistenţe.”, a mai spus ea.

„Da, mă tem că voi pierde şi mai mult. Am văzut astăzi cum au decurs lucrurile, că nici măcar nu au luat în calcul invocarea nulităţii, care reflecta neregulile din 23 iulie, recuzarea aţi văzut cum a decurs.”, a precizat Mariana Rarinca.

Întrebată de jurnalistul Adrian Ursu dacă din acest motiv spune că se teme pentru termenul de vineri, Mariana Rarinca a răspuns: „Da, da. Nu mă aştept la nimic bun”.