spot_img
28.7 C
București
marți, iunie 18, 2024
AcasăDezvaluiriLegăturile primejdioase între Gabriel Oprea și Omar Hayssam: 700.000 USD și un...

Legăturile primejdioase între Gabriel Oprea și Omar Hayssam: 700.000 USD și un număr de mobil

-

Jurnalistul Robert Turcescu publică luni seară pe facebook o fotografie cu Gabriel Oprea și Omar Hayssam, preluată de pe blogul jurnalistului de investigații, Dan Badea.

Fotografia ascunde o relația veche și apropiată. Mai mult, într-o declaraţie a lui Mohammad Munaf dată organelor judiciare românești după eliberarea jurnaliștilor răpiți în Irak acesta menţionează o instrucţiune primită de la Omar Hayssam,  care ar fi activată în cazul în care sirianul ar fi fost în pericol.

Hayssam îl pune să memoreze numărul de telefon al persoanei care ar fi trebuit să intervină pentru salvarea sa, Gabriel Oprea, actualul vicepremier și ministru de interne.

Pe pagina a treia a acestei declaratii, Mohammad Munaf noteaza urmatoarele: “OMAR HAYSSAM are relatii puternice cu GABI OPREA, presedintele PSD (indescifrabil) si din câte mi-a spus OMAR HAYSSAM l-a ajutat cu tot ce a avut nevoie pentru alegeri cu o suma de 600-700 mii dolari americani si mi-a mai spus OMAR ca, daca va pati ceva, sa-l sun pe GABI OPREA si mi-a spus numarul sau de telefon si anume: 0721.121.212, dar mi-a spus sa nu-l scriu, ci sa-l memorez

De altfel și Mircea Geoană a declarat în urmă cu câșiva ani în cadrul unei emisiuni tv că persoana care a făcut legătura între PSD şi Omar Hayssam, până în anul 2004, a fost Gabriel Oprea

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img