spot_img
30.5 C
București
miercuri, august 17, 2022
AcasăhighlightMarian Vanghelie, pe facebook, despre ce i-a dat lui Rareș Bogdan pentru...

Marian Vanghelie, pe facebook, despre ce i-a dat lui Rareș Bogdan pentru Iohannis

-

Primarul arestat al sectorului 5, Marian Vanghelie, a reacționat sâmbătă seară pe contul său de facebook la stenogramele date publicității de DNA și la informațiile transmise de România TV despre dosarul său.

- Reclama -

POSTAREA LUI MARIAN VANGHELIE DE PE FACEBOOK:

VANGHELIE

In primul rand, vreau sa va anunt pe toti un lucru foarte important care, din nefericire, a fost putin mediatizat, din motive lesne de inteles. Pe data de 11 martie 2015, PSR, noul nostru proiect politic, s-a conturat, iar stanga are incepand de acum o noua sansa, una adevarata! Pe cei care se simt de stanga ii invit in Partidul Social Romanesc!

In legatura cu informatiile mincinoase referitoare la mine, aparute pe postul de televiziune Romania TV, apartinand unui individ care se teme pentru propriile infracțiuni si evaziuni fiscale, pe nume lui Sebastian Ghita, fac urmatoarele precizari:

1) Niciodată nu am dat bani sau alte foloase drept mita, nici eu si nici prin intermediari, unui jurnalist sau vreunui alt om de presa, cu atat mai putin lui Rares Bogdan, un jurnalist pe care il consider un adevarat profesionist si care imi este si amic. Nu as fi periclitat relatia de amicitie si respect pe care o am cu el, in acest fel. Discreditarea acestui om, atât ca jurnalist cat si ca cetatean, de către postul mincinos Romania TV, provine de la faptul ca a fost printre puținii jurnaliști care a ales sa arate adevarul despre Ponta si relația lui mafiota cu Ghita, crezand in noua idee de restartare a Romaniei prin alegerea domnului Klauss Iohannis ca Presedinte al Romaniei.

Romania TV încearca, prin aceste declaratii marsave si mincinoase, sa acopere infractiunile patronului Sebastian Ghita.
Inca o data, specific ca nu am dat nicio suma de bani lui Rares Bogdan. Este o minciuna si o facatura mizerabila a postului lui Sebastian Ghita.

2) Tot in scopul discreditarii acestui jurnalist si, mergând mai departe, in scopul discreditarii a insusi Presedintelui Romaniei, televiziunea Romania TV a dat pe post o alta informatie trunchiata, prezentata neadevarat (pasaje disparate dintr-o stenograma), prezentand o discutie dintre mine si o doamna pe care o cunosc, si anume ca Rares Bogdan ar fi urmat sa intervina la Presedinte in ceea ce priveste situatia acestei doamne, care imi povestise ca impotriva ei au fost exercitate abuzuri de catre DNA. O cunosc pe aceasta doamna de peste 20 de ani, ca fiind o femeie cinstita si am asigurat-o de tot sprijinul meu, si anume ca incerc sa trimit memoriul ei cu privire la aceste abuzuri catre Presedintele Romaniei, prin intermediul unui consilier de-al dumnealui. Fara legatura cu aceasta, i-am spus doamnei ca il voi ruga pe Rares Bogdan, ca fiind un profesionist al presei cu mare notorietate, dar si amicul meu, sa o ajute pe femeie, mediatizand cazul ei.

3) Tot Romania TV a a dat pe post ca sunt actionar la Hotel Bulevard din Predeal si Premier Palace Hotel din Bucuresti. Precizez ca nu detin nicio actiune, nici eu si nici prin interpusi, la aceste hoteluri si la niciun alt hotel.

4) Nu cunosc nimic si nu am nicio legatura cu anumite contracte semnate de Marin Dumitru, proprietar al Premier Palace Hotel si denuntatorul meu, cu B1 TV, OTV, Antena 3 si alte televiziuni.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...