spot_img
20.5 C
București
luni, august 15, 2022
AcasăALEGERI 2020Marian Oprișan, atac la liberalul care a câștigat CJ: Toma Necredinciosul, o...

Marian Oprișan, atac la liberalul care a câștigat CJ: Toma Necredinciosul, o să te pedepsească Dumnezeu

-

Nici nu i s-a validat încă mandatul, că oponentul meu începe să își dea arama pe față și își începe treaba la Consiliul Județean Vrancea cu o minciună sfruntată: anunță cu surle și trâmbițe că imediat după ce va ajunge în instituție va iniția procedurile pentru construcția unui nou spital județean, spune Marian Oprișan, liderul PSD Vrancea.

- Reclama -

DECLARAȚIA LUI MARIAN OPRIȘAN:

Citez: „În următorii patru ani intenționăm să construim un spital județean modern și dotat cu echipamente performante, care să ofere servicii de calitate pacienților din Vrancea și nu numai. Deja am început demersurile, iar până în luna decembrie îmi propun să elaborez documentația și să-l introduc pe lista de finanțare din fonduri europene”, a declarat Cătălin Toma – Evenimentul Zilei, 28.09.2020
Se pare că Toma a lipsit din județ în ultimii doi ani și nu știe (sau poate are o formă gravă de amnezie) ceea ce cunosc deja toți vrâncenii la această dată: eu, Marian Oprișan, împreună cu echipa de la Consiliul Județean Vrancea am demarat încă din anul 2018 procedurile pentru construcția noului spital județean. Am făcut rost de teren, am transferat de la Ministerul Apărării 18 hectare, chiar lângă E85 și am realizat studiul de prefezabilitate, care a fost deja aprobat în ședința Consiliului Județean. În 2019, au fost adoptate nota conceptuală și tema de proiectare și s-a lansat un concurs internațional de soluții pentru construirea noului spital județean, care a fost publicat în jurnalul Uniunii Europene. În proiectul nostru, noul spital urma să fie dotat cu heliport, să aibă o capacitate de 850 paturi și să fie unul dintre cele mai moderne spitale din România.
În prezent, documentația pentru noul spital din Focșani este blocată de mai bine de jumătate de an de colegii peneliști ai lui Toma de la Ministerul Sănătății. În urmă cu câteva săptămâni, liberalii susțineau sus și tare că un spital în Vrancea nu e profitabil, că vrâncenii  au spital la Buzău sau la Galați și nu ne trebuie. Între timp, și-au dat seama că proiectele lui Marian Oprișan sunt bune. 
Tot din presă am aflat că prioritățile lui Toma vor fi reabilitarea drumurilor județene și  introducerea apei potabile în toate localitățile județului. Vrâncenii știu că am modernizat deja 90% din drumurile județene, cu fonduri europene sau de la bugetul de stat și că este în derulare a doua etapă a proiectului Vranceaqua, prin care toate localitățile din Vrancea vor avea apă și canalizare la standarde europene. 
Toma Necredinciosul, o să te pedepsească Dumnezeu pentru modul josnic în care i-ați mințit pe cetățenii județului Vrancea și continuați să îi păcăliți și după ce ai câștigat scaunul de la Consiliul Județean prin minciună!

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...