spot_img
-3.3 C
București
joi, februarie 9, 2023
AcasăAnalizeMarian Oprișan acuză Camera de Conturi Vrancea: Unul dintre ei este un...

Marian Oprișan acuză Camera de Conturi Vrancea: Unul dintre ei este un individ care nu are ce căuta să lucreze la Camera de Conturi Vrancea. Este vorba de inspectorul Mereoiu Lucian

-

Consiliul Județean a câștigat toate acțiunile juridice care au fost îndreptate împotriva Camerei de Conturi Vrancea, a declarat, ieri, în plenul ședinței vicepreședintele Marian Oprișan. Acesta a fost șeful administrației județene timp de 20 de ani, timp în care a inițiat mai multe acțiuni în instanța de judecată dar și la Curtea de Conturi, împotriva rapoartelor făcute de inspectorii Camerei de Conturi Vrancea. Declarația lui Marian Oprișan a venit în contextul în care președintele Cătălin Toma a informat plenul Consiliului Județean că a fost admisă în totalitate contestația formulată de UAT Județul Vrancea la Curtea de Conturi a României împotriva Deciziei nr. 6/28.06.2022 emisă de Camera de Conturi Vrancea, ca urmare a acțiunii de audit financiar asupra conturilor anuale de execuție bugetară pentru anul 2021, control desfășurat la CJ Vrancea între 6 aprilie – 31 mai 2022, transmite Monitorul de Vrancea.

- Reclama -

Vicepreședintele Marian Oprișan a mai susținut că problema nu este la Curtea de Conturi a României, ci la Camera de Conturi Vrancea, unde unii inspectori ar lucra cu rea credință, indicând și numele unui astfel de inspector: „A curs multă cerneală pe actul Curții de Conturi din 2019. (…) Am câștigat, cât am fost președintele Consiliului Județean, toate acțiunile juridice pe care le-am îndreptat împotriva Camerei de Conturi Vrancea. Problema nu este a Curții de Conturi a României, ci este Camerei de Conturi Vrancea, a cărei conducere lucrează cu rea credință și nu numai o singură dată, dar și în dispozitivul unor hotărâri judecătorești, judecătorii au constatat reaua credință, obtuzitatea și ranchiuna unor controlori ai Camerei de Conturi Vrancea. Tot ce s-a afirmat în presă despre neregularitățile de la Consiliul Județean au fost chestiuni false, mincinoase, inventate cu rea credință, obtuz și cu ranchiună, de către unii controlori ai Camerei de Conturi Vrancea. Unul dintre ei este un individ care nu are ce căuta să lucreze la Camera de Conturi Vrancea. Este vorba de inspectorul Mereoiu Lucian”, a afirmat vicepreședintele CJ Vrancea, Marian Oprișan.

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img