spot_img
5.1 C
București
sâmbătă, februarie 4, 2023
AcasăAnalizeBaronul Costel Tablă face chef pe bani publici cu 860 de persoane

Baronul Costel Tablă face chef pe bani publici cu 860 de persoane

-

Paranghelie pe bani publici, organizată de Costel Alexe, președintele Consiliului Județean (CJ) Iași, zis Baronul Tablă care este trimis în judecată de DNA. La mijlocul lunii decembrie, la Centrul Providența din CUG va fi organizată o petrecere cu ocazia aniversării a 30 de ani de la înființarea instituției județene, eveniment pentru care forul județean a aprobat alocarea a peste 175 mii lei. La petrecere vor ajunge peste 860 de invitați, foști și actuali consilieri județeni, primari, viceprimari, foști și actuali parlamentari, șefi de raioane din Republica Moldova și Ucraina, dar și unii angajați ai instituției, transmite 7 Iași.

- Reclama -

La petrecere vor ajunge 38 de persoane din Republica Moldova și Ucraina, șefii raioanelor din cele două țări cu care CJ are parteneriate, dar și șefii consiliilor din Regiunea de Nord- Est. Pentru aceștia, dar și pentru alții din afara județului, se vor deconta 37.100 lei pentru cazare. Conform proiectului de hotărâre se vorbește de peste 100 de persoane, la un preț de 350 lei pe camera de hotel. CJ va mai deconta 25.000 lei și pentru sacoșe cu agende și pixuri, fiecare a câte 50 lei bucata.

„Cheltuieli cu aranjamente, buchete și decorațiuni florale -prestanța clădirii și a sălii va fi completată de aranjamente și decorațiuni din flori naturale, iar persoanelor premiate li se vor oferi buchete de flori – total 8700 lei. Cheltuielile pentru metraj personalizat cu stema județului Iași (10 ml) – în completarea decorului pentru această gală, va fi expus drapelul județului Iași -total 1.500 lei”, se arată în proiectul de hotărâre.

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img