spot_img
23.7 C
București
vineri, aprilie 12, 2024
AcasăhighlightMarian Munteanu anunță ca va crea un nou partid care va ajuta...

Marian Munteanu anunță ca va crea un nou partid care va ajuta PSD și PNL

-

Cred eu că în curând va trebui să îmbogățim spectrul vieții noastre politice, care acum este dominat doar de două partide. Restul, hai să fim serioși… Sunt două partide, PSD și PNL care au, cred că se vede cu ochiul liber, dificultăți mari, și chiar e momentul ca de data aceasta să le ajutăm. Dar nu doar din plan civic. Eu cred că trebuie să le dăm o mână de ajutor dintr-o perspectivă politică. Dar asta o s-o discutăm după Paști, a declarat Marian Munteanu, fostul candidat al PNL la Primăria Capitalei, într-un interviu pentru Active News.

Eu cred că noi, aștia toți care tot am răbdat atâta amar de vreme și-am tot încercat, cu vorba bună, cu înțelegere, cu colaborare, cu orice formulă… Hai, oameni buni, să facem ceva și în țara asta!(…) Trebuie să intrăm în luptă! Ȋn război suntem tot timpul. Cu păcatele noastre, cu răul din jurul nostru, în acel război suntem mereu… Dar în lupta politică directă cred că este timpul să intrăm, pentru că în noiembrie va fi un moment hotărâtor. Și, dacă ne mobilizăm, dacă ajungem în sfârșit la înțelegerea că trebuie să lucrăm împreună, nu numai prin faptul că suntem de acord că trebuie schimbat ceva în țara asta, vom putea contribui la o schimbare semnificativă (…). Societatea noastră a fost afectată, zeci de ani, de noxe. De paraziți. De elemente toxice, care ne-au îmbolnăvit societatea și viața. E timpul unui proces de vindecare, de însănătoșire, a susținut Munteanu.

- Advertisement -

După ce ieșim din această sărbătoare foarte importantă, o să ne adunăm mai mulți, și împreună zic eu că vom hotărî înființarea unei formațiuni cu care să ne prezentăm în fața românilor, a mai afirmat fostul candidat al PNL.

- Advertisement -

În prezent, Marian Munteanu este membru PNL.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img