spot_img
27.5 C
București
sâmbătă, iunie 15, 2024
AcasăhighlightMarian Măgureanu face declarații EXPLOZIVE: Cine e în spatele Alinei și dezvăluiri...

Marian Măgureanu face declarații EXPLOZIVE: Cine e în spatele Alinei și dezvăluiri despre așa zisul mason de la OTV

-

Mă amuz un pic că este posibil ca într-o țară ca România, reprezentantul justiției, al luptei împotriva corupției, justițiarul extrem de vocal (n.red-Florin Ghiulbenghian) este un infractor dovedit care are mai multe dosare penale pentru inșelaciune și un frate condamnat pentru trafic de droguri. HOȚUL care strigă hoții! EVIDENT CĂ NU AM NICIO LEGĂTURĂ, și chiar dumnealui a declarat pe un post TV: „dacă am fi căzut la o înțelegere, nu se ajungea aici.” Probabil că ăsta e și motivul pentru care a căutat-o pe soția mea, ca împreuna să pună la cale aceste mizerii, a declarat Marian Măgureanu, fostul soț al Alinei Măgureanu Petre, într-un interviu acordat Magdei Bistriceanu și publicat de aceasta pe blog.

El spune că în spatele denunțurilor se află deputatul PNL, Dan Cristian Popescu, amantul fostei sale soții.

FLUX 24 a dezvăluit în exclusivitate relația între Alina Măgureanu și DC Popescu.

CITIȚI ȘI: EXCLUSIV/ SEX, BANI SI MIAMI: Povestea fostei nurori a lui Virgil Măgureanu

934731_10207053936239764_8680618832072512264_nFRAGMENTE DIN INTERVIU:

Când ați aflat despre relația dintre soția dvs si domnul deputat Dan Cristian Popescu? Cine credeti ca a sfatuit-o pe Alina Magureanu să faca denunțurile?

M.M: În ianuarie 2015, când mai multe persoane m-au informat că fiica mea este singură acasă, în timp ce mama ei era plecata cu iubitul, in vacanța la Miami. Ulterior, am vazut poze care mi-au confirmat aceste lucruri și am aflat ca acel domn este Dan Cristian Popescu, precum și că relația lor dura din august 2014. AM BĂNUIELI FOARTE PUTERNICE CĂ FOSTA SOȚIE ACȚIONEAZĂ LA ÎNDEMNUL ACESTUIA!

10540767_10207053913959207_7043523970365379306_n

CITIȚI ȘI:EXCLUSIV/ EXPLOZIV IN SCANDALUL FOSTEI NURORI A LUI VIRGIL MAGUREANU: Deputatul de Miami prins cu MINCIUNA

Din declarațiile doamnei Magureanu reiese că a fost alungată de acasă, care este adevarul?

M.M: O MINCIUNĂ SFRUNTATĂ! Sincer să fiu, a fost și pentru mine o surpriză plecarea ei de acasă, împreuna cu copilul. Ulterior, auzind de relația ei cu domnul respectiv, am facut legătura cu acest gest , deși era în defavoarea copilului.

Ce spuneti despre acuzatiile făcute de fosta dvs soție la adresa lui Liviu Dragnea si Vasile Dancu? Ce relație aveți dvs sau tatăl dvs cu aceștia?

M.M: Eu nu ii cunosc, dar imi imaginez ca ORICE NUME SONOR DIN POLITICA ROMÂNEASCĂ ESTE BUN SĂ STEA LA BAZA UNOR FANTEZII CARE FAC DELICIUL PRESEI!

Ați fost acuzat de fosta soție că o maltratați. Există plângeri depuse de aceasta la poliție în perioada cât ați fost împreună?

M.M: Am fost 20 de ani împreuna , timp în care nu am lovit-o niciodată cum nu am lovit vreodată o femeie pentru că educația, firea, comportamentul meu nu-mi permit. Nu a fost depusă vreodată vreo plângere în acest sens , ba mai mult, când din dorința de răzbunare a depus o cerere de restricție… ea nici măcar nu s-a prezentat în fața instanței. ACESTE ACUZAȚII FAC PARTE DIN LUNGUL ȘIR DE MINCIUNI HALUCINANTE pe care le spune la adresa mea, fără a avea vreo probă care să le susțină. Dacă cineva mi-ar fi spus vreodată că soția mea va avea un astfel de comportament, l-aș fi trimis la un control psihiatric.

12832528_10207065621091878_8788131105214038567_nAveți cunoștință de dispariția lui Codruț Marta? Ați discutat vreodată cu fosta dvs soție despre această dispariție?

M.M: Pot să vă spun că AFIRMAȚIA MI SE PARE DELIRANTĂ și mi-aș permite chiar să spun, de domeniul patologicului. Presupunând că discuția ar fi avut loc , ceea ce pot demonstra că nu s-a întâmplat, cine ar vorbi la o masă despre intenția de a comite o crimă, și locul în care se vrea a fi ascunsă victima, asta cu neveste și copii de față?!? La data la care fosta soție afirmă că a avut loc discuția, si anume sâmbăta, 10 martie 2012, casa prietenilor mei unde se presupune că ar fi avut loc discuția cu pricina NICI MĂCAR NU EXISTA! Aceasta a fost construită la mult timp datei indicate de fosta soție. Am poze oficiale care dovedesc cele afirmate! Aceasta reuniune A AVUT LOC STRICT ÎN IMAGINAȚA EI!

Scrisoare primită de Marian Măgureanu din partea soției la împlinirea a 40 de ani.

CITIȚI ȘI:EXPLOZIV/ Fosta noră a lui Măgureanu s-a dat de GOL

Fosta dvs soție, într-o declarație pentru postul A3, a spus că a încercat timp de 8 ani să divorțeze dar v-ați opus și asta pentru că se presupune că domnia sa știa niște lucruri si v-ați temut de dezvaluiri. Cand ați divorțat? Imi puteți spune motivul?

M.M: Dar în 2014 cum a putut să înainteze acțiune de divorț?!? Ea afirmă peste tot că nu a fost lăsată să divorțeze! Dacă este așa cum spune, de ce după pronunțarea divorțului pe 17 februarie 2015 a invocat niște probleme procedurale puerile și astfel a fost repornit procesul de divorț. În momentul de față NOI NU SUNTEM DIVORȚAȚI definitiv, dar la fel ca în toate celelalte afirmații, ea spune că familia mea iși manifestă influența malefică pentru a o împiedica să fie o femeie liberă. Tot ce afirm aici pot proba cu documente! Vedeți scrisoarea primită de ziua mea în urmă cu 5 ani, despre ce vorbim? E O MINCINOASĂ! MINTE CUM RESPIRĂ!

pozaMotivul oficial al divorțului a fost culpa comună , dar ulterior am aflat că era indragostită, după cum poate observa toată lumea pe profilul ei de Facebook! Ea și-a urmat dragostea, neavând din partea mea nicio piedică , deși a afirmat, fără a aduce probe în acest sens, ca am amenințat-o pe ea și iubitul ei.

De asemenea n-am auzit niciodata o afirmație mai aberantă că o casă de avocatură sau alta te-ar putea refuza intr-un demers juridic atât de banal și asta „de teamă.”

Ce știți despre Codruț Marta? Credeți că a fost ucis?

M.M: Nu știu ce s-a întâmplat cu Codruț Marta, tot ce știu este ce a relatat presa de-a lungul timpului.

Alina Măgureanu a afirmat că în acest moment există 12-13 dosare în care ea este vizată.

M.M: Exagerează groaznic!

1506056_10207065604291458_4471776861969109206_nCe ne puteti spune despre relația Virgil Magureanu – Mugur Isarescu?

M.M:Știu doar că sunt cunoștințe foarte vechi.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img