spot_img
18.4 C
București
joi, iulie 7, 2022
AcasăAnalizeMaria Şarapova acuzată de înşelăciune şi conspiraţie

Maria Şarapova acuzată de înşelăciune şi conspiraţie

-

Maria Şarapova (30 ani) este anchetată în India, într-o afacere imobiliară care s-a încheiat prost. Poliţia a anunţat că rusoaica, de cinci ori campioană în turneele de Mare Şlem, este cercetată pentru înşelăciune şi conspiraţie, după falimentul unui proiect imobiliar de lux.

- Reclama -

Rusoaica a mers în India, în 2012, pentru a lansa proiectul imobiliar de apartamente de lux, numit ”Ballet by Sharapova”, care ar fi urmat să aibă terenuri de tenis, propriul heliport şi facilităţi de cel mai înalt nivel. Firma care a iniţiat demersurile, Homestead Infrastructure Development, este acuzată că a încasat milioane de dolari de la cumpărători înainte de a abandona cauza. Maria Şarapova este anchetată alături de firma al cărei proiect l-a susţinut.

„Scopul meu este să îi fac pe proprietari să simtă că deţin ceva special şi diferit”, este mesajul Şarapovei, pe site-ul companiei.

„Orice vedetă care susţine un produs devine agent al respectivei companii. Nimeni nu ar fi investit în proiect fără prezenţa numelui Mariei Şarapova”, a precizat Piyush Singh, avocat al părţii reclamante, potrivit AFP.

- Advertisment -

Must Read

Romina Power a povestit cum l-a drogat pe Regele Iordaniei

0
Vineri după amiază, pe postul Rai 1 a fost difuzată ultima ediţie din acest sezon a emisiunii „Oggi è un altro giorno”, condusă de...