spot_img
1.8 C
București
duminică, decembrie 4, 2022
AcasăArmataDragnea în război cu nr.2 din PSD: Nu prea cred în coincidențe/...

Dragnea în război cu nr.2 din PSD: Nu prea cred în coincidențe/ REPLICA LUI BĂDĂLĂU

-

Liviu Dragnea îl atacă pe numărul doi din PSD, Nicolae Bădălău. Liderul PSD i-a cerut acestuia să lămurească „ce s-a întâmplat în comisia de apărare, marți”, atunci când senatorii din comisia de apărare ai puterii au lipsit în bloc. „În general nu prea cred în coincidențe”, a precizat el.

- Reclama -

Liviu Dragnea a afirmat că Rex Tillerson a „făcut foarte bine că l-a întrebat” pe Teodor Meleșcanu despre amânările din Parlament privind legea care prevede achiziția de rachete Patriot.

„Poate așa se lămurește și domnul Tillerson și poate și ambasada SUA cu această mare furtună într-un pahar cu apă. Nouă ne-a spus joi seara, la Caraș, domnul Bădălău, președintele executiv al partidului și vicepreședinte al Senatului, că membrii din comisia de apărare de la Senat au fost invitați în aceeași zi și în aceeași perioadă să viziteze un poligon de tir. În general nu prea cred în coincidențe, tocmai în ziua aia, tocmai la ora aia, drep pentru care joi seara am discutat, vineri le-am cerut colegilor mei în CEx din Senat ca ieri să se întrunească în comisie, să dea avizul și astăzi să închidem acest subiect în Camera Deputaților”, a susținut președintele PSD.

„Întrebarea rămâne. De fapt ce s-a întâmplat în comisia de apărare, marți? Eu zic să-l întrebați pe domnul Bădălău, că nu vrea să-i iau plăcerea asta. Eu nu cred că vicepreședintele Senatului glumește cu noi. Eram eu, era premierul, era dl. Fifor, erau mai mulți colegi”, a adăugat Dragnea.

EXPLICAȚIILE LUI BĂDĂLĂU:

„Să vizităm poligonul SPP la invitaţia domnului Pahonţu.Nu a fost o invitaţie scrisă. (…) Noi am lămurit problema asta şi aici a fost un concurs de elemente, câteva comisii, întâlniri puse în aceeaşi zonă. Nu cred că asta a fost cauza principală. (…)Ca membru al Comisiei de Apărare eu vă spun că asta a fost cauza pentru care nu s-a ţinut comisia. Noi am efectuat lucrările din timp, inclusiv BPN şi ieri a plecat, azi înţeleg că proiectul a fost la Camera Deputaţilor şi a fost adoptat. (…) Au un poligon foarte frumos şi noi, ca membri ai Comisiei, am fost invitaţi să-l vizităm. Nu am fost pentru că am avut o întâlnire cu sindicatele. Poate să fie o coincidenţă, ciudată, aşa cum spune domnul preşedinte, dar ca membri ai Comisiei de Apărare facem vizite la instituţii. E ceva normal.”, a declarat Niculae Bădălau la Parlament.

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img