spot_img
13.7 C
București
duminică, mai 26, 2024
AcasăAnalizeMarcel Ciolacu: Până când doctorul Cîrstoiu nu va explica toate aspectele apărute...

Marcel Ciolacu: Până când doctorul Cîrstoiu nu va explica toate aspectele apărute în spaţiul public, dânsul nu poate merge înainte ca fiind candidat al coaliţiei

-

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, vineri, că până când doctorul Cîrstoiu nu va explica toate aspectele apărute în spaţiul public, dânsul nu poate merge înainte ca fiind candidat al coaliţiei. Liderul PSD a precizat că în opinia sa, conferinţa de presă trebuia făcută deja şi a anunţat că urmează o discuţie comună împreună cu Nicolae Ciucă şi domnul Cîrstoiu, cel târziu luni. Despre informaţia privind o susţinere a primarului Sectorului 3, Robert Negoiţă, la Primăria Capitalei, Ciolacu a spus că Negoiţă este candidatul comun al alianţei pentru Sectorul 3 şi lucrurile aşa vor rămâne.

Preşedintele PSD a fost întrebat la Abu Dhabi dacă îi va cere medicului Cătălin Cîrstoiu să se retragă.

- Advertisement -

”Eu nu îi cer nimănui să se retragă sau să nu se retragă. Având o experienţă, spun eu, mai mare decât domnul Cîrstoiu, eu i-am făcut o recomandare, şi direct şi prin intermediul dvs, de câte ori m-aţi întrebat. Domnul Cîrstoiu trebuie să iasă să ţină o conferinţă de presă, aşa cum am convenit cu domnia sa şi cu preşedintele Nicolae Ciucă, şi să explice toate aspectele apărute în spaţiul public”, a răspuns Ciolacu.

”Nu vom putea merge înainte până nu se va întâmpla acest lucru, până când doctorul Cîrstoiu nu va explica toate aspectele apărute în spaţiul public, dânsul nu poate merge înainte ca fiind candidat al coaliţiei. Acest lucru l-am convenit împreună cu Nicolae Ciucă şi cu medicul Cătălin Cîrstoiu. (..) Repet, domnul Cîrstoiu trebuie să iasă în spaţiul public şi să explice toate aspectele, astfel nu vom putea merge mai departe”, a subliniat preşedintele PSD.

- Advertisement -

Ciolacu a mai spus că înainte de a intra în conferinţa de presă a stat de vorbă la telefon cu Nicolae Ciucă.

Despre informaţia privind o susţinere a primarului Sectorului 3, Robert Negoiţă, la Primăria Capitalei, Ciolacu a spus că Negoiţă este candidatul comun al alianţei pentru Sectorul 3 şi lucrurile aşa vor rămâne.

”Domnul Negoiţă a avut discuţii atât cu mine, şi apoi şi cu Nicolae Ciucă, eu vorbind cu domnul Nicolae Ciucă, lucrurile nu s-au făcut pe ascuns, există o comunicare foarte bună în continuare între mine şi domnul Nicolae Ciucă”, a subliniat Ciolacu.

”Eu mă bucur mult că domnul Negoiţă a văzut un eventual impas şi s-a oferit să fie candidatul pentru Primăria Generală, După discuţia telefonică cu domnul Nicolae Ciucă, considerăm amândoi că domnul Negoiţă este un caniddat foarte bun la sectorul 3, unde de altfel am şi deci acest lucru”, a mai spus el.

Despre nominlizarea lui Cîrstoiu ca şi candidat al alianţei PSD-PNL, Marcel Ciolacu a explicat că ”el a luat o decizie de susţinere a unui caniddat comun”.

”Decizia este în continuare de a avea un caniddat comun”, a adăugat Ciolacu.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img