spot_img
22.7 C
București
miercuri, mai 22, 2024
AcasăAnalizeCentură pentru Pucioasa și Fieni. Șeful CJ Dâmbovița: Cu centura orașelor Pucioasa-Fieni,...

Centură pentru Pucioasa și Fieni. Șeful CJ Dâmbovița: Cu centura orașelor Pucioasa-Fieni, dar și cu proiectul de modernizare a drumului național DN 71 Târgoviște-Sinaia, putem spune că Valea Ialomiței va deveni una dintre cele mai atractive zone din punct de vedere investițional din Dâmbovița și din regiune

-

𝐀 𝐟𝐨𝐬𝐭 𝐚𝐩𝐫𝐨𝐛𝐚𝐭 𝐬𝐭𝐮𝐝𝐢𝐮𝐥 𝐝𝐞 𝐟𝐞𝐳𝐚𝐛𝐢𝐥𝐢𝐭𝐚𝐭𝐞 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 #𝐜𝐞𝐧𝐭𝐮𝐫𝐚 𝐨𝐫𝐚𝐬̦𝐞𝐥𝐨𝐫 #𝐏𝐮𝐜𝐢𝐨𝐚𝐬𝐚 𝐬̦𝐢 #𝐅𝐢𝐞𝐧𝐢.Consiliul Tehnico-Economic al CNAIR a confirmat astăzi că traseul propus de Consiliul Județean Dâmbovița îndeplinește toate condițiile tehnice și economice pentru a iniția, în cel mai scurt timp posibil, licitația pentru proiectarea tehnică și execuția centurii.S-a muncit mult în ultimii ani la acest proiect și a meritat! Vom avea un drum cu patru benzi, care va ajuta la eliminarea traficului greu din #Pucioasa, #Fieni, #Brănești și #Moțăeni, a anunțat pe Facebook președintele CJ Dâmbovița, Corneliu Ștefan.

Soluția propusă de Consiliul Județean Dâmbovița este un drum cu o lungime de 12,68 km, care pleacă din #Brănești și urmărește cursul râului Ialomița, cu excepția porțiunii dintre km 7 și km 11, unde ocolește comuna #Moțăieni. Punctul de reintrare în DN 71 este la ieșirea din #Fieni, în comuna #Buciumeni. Cu centura orașelor Pucioasa-Fieni, dar și cu proiectul de modernizare a drumului național DN 71 Târgoviște – Sinaia, putem spune că Valea Ialomiței va deveni una dintre cele mai atractive zone din punct de vedere investițional din Dâmbovița și din regiune, mai spune Ștefan.

- Advertisement -

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img