spot_img
26.6 C
București
miercuri, august 10, 2022
AcasăALEGERI 2020Marcel Ciolacu: Copiii nu au fost niciodată o prioritate pentru Guvernul Orban

Marcel Ciolacu: Copiii nu au fost niciodată o prioritate pentru Guvernul Orban

-

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a lansat un atac dur la adresa Guvernului PNL. Conform șefului social-democraților, ”pentru Guvernul PNL începerea școlii în condiții de siguranță nu este importantă. De aceea nu s-au grăbit să le spună românilor care sunt regulile clare pentru instituțiile de învățământ. Semafoare, declarații greșite pentru părinți. De aceea, doar fondul de rezervă al Guvernului a fost realimentat la rectificare și nu bugetul autorităților locale, în responsabilitatea cărora au pasat deschiderea școlilor! Pentru Guvernul PNL doar negocierile pe sub masă, pentru a rămâne pe funcții, sunt importante! Fără scrupule, banii românilor sunt aruncați în stânga și-n dreapta, doar PNL rămâne la guvernare!”  

- Reclama -

Social democrații au fost foarte activi în a critica, pe bună dreptate, erorile colosale ale Guvernului liberal în raport cu problema redeschiderii școlilor. Lăsând la o parte lupta lui Ludovic Orban pentru a nu dubla alocațiile copiilor, Guvernul a ratat total termenele rezonabile în transmiterea unor protocoale corecte de redeschidere a școlilor și a creat haos anunțând că nu vor fi suficiente măști disponibile pentru toți copiii care vor reveni la cursuri.  

Într-o postare similară, Gabriela Firea, primarul Capitalei, a adresat o întrebare pertinentă: ”Unde sunt banii românilor?” Aceasta a continuat postarea scriind: ” Ni se spune ca nu sunt nici pentru dublarea alocațiilor, nici pentru creșterea pensiilor, nici pentru tablete și măști necesare copiilor. De ce trebuie să stăm cu mâna întinsă, când contribuim cel mai mult la bugetul țării? Banii s-au evaporat pe achiziții luxoase și despăgubiri pentru prietenii politici. Această lipsă de respect față de oameni trebuie să înceteze!”  

Gabriela Firea nu a evitat să puncteze, în context, că Bucureștiul contribuie cu 25% la formarea PIB-ului, dar că nu a primit nici măști suficiente, nici sprijin în combaterea pandemiei și nici fonduri pentru proiecte de infrastructură.  

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Românii fac 15.000 de euro urcarea pe Mont Blanc

0
Depozit de 15.000 euro pentru salvare și înmormântare ca să urci pe Mont Blanc. Banii sunt pentru a acoperi costurile în cazul în care trebuie...