Managerul B1 Tv: Sorina Matei a facut emisiuni favorabile lui Vanghelie

0
588

Procurorii nu ştiu: poţi lua monitorizări, să vezi câte emisiuni favorabile a avut Vanghelie la B1, din 2012 până în prezent. Una singură a avut, şi împotriva voinţei mele: la Sorina Matei, când lupta Vanghelie cu Ghiţă şi cu Ponta, când s-a înjurat cu nişte paparazzi. Eu i-am interzis să-l cheme. I-am zis, ironic: «Sorina, tu parcă nu făceai emisiuni cu infractorii!» Dar l-a chemat, împotriva voinţei mele, fiindcă, pentru mine, Marian Vanghelie n-a fost niciodată vreun simpatic, că mă pricep şi eu la oameni. Sorina Matei era interesată, că era-n război cu Sebastian Ghiţă, a declarat pentru psnews Sorin Oancea, managerul B1 Tv, legat de implicarea numelui sau in dosarul primarului suspendat al primarului 5, Marian Vanghelie.

„Am fost invitat la un moment dat şi m-a întrebat un comisar-şef dacă e adevărat că m-am văzut cu Vanghelie. Ei nu-ţi dau o copie după ce declari. Problema e că eu la multe dintre întrebările alea am răspuns: «nu ştiu/nu-mi amintesc», pentru că, în momentul în care m-au invitat, n-au vrut să-mi spună despre ce e vorba. Că m-aş fi dus documentat. Tu răspunzi la nişte întrebări. Tot ce am spus eu acolo, în declaraţia dată ca martor la DNA, este corect şi adevărat. Problema mea e cum interpretează procurorii atunci când trimit în judecată, cât de mult forţează interpretarea”, a spus Oancea despre audirea la DNA.

Momentul semnării contractului este mai 2012. Vă amintiţi ce era în mai 2012: căderea guvernului Ungureanu şi instalarea guvernului Ponta şi, ulterior, suspendarea preşedintelui Băsescu. Spuneţi-mi dumneavoastră mie: în vara aia de coşmar, care televiziune a fost mai duşmană a PSD-ului şi mai vehementă în apărarea statului de drept (Băsescu, DNA şi aşa mai departe)? Nu B1? Numai B1 – nici măcar Realitatea. Uitaţi-vă pe monitorizări!, a precizat managerul B1 TV.

În condiţiile astea, procurorul ia de bun numai ce spune un inculpat, adică Marian Dumitru. Dar nu-şi pune logica la contribuţie, să verifice: ăla zice că i-a plătit lui Vanghelie un contract de publicitate. Aşa. Şi, mai departe, B1, care a luat banii de la ăla, ce a făcut? L-a pupat în fund pe Vanghelie? I-a dat reportaje? L-a lăudat cu ceva? Ştiţi, când a murit un om în faţa Primăriei Sectorului 5, cine a dat cel mai rău, cine l-a călcat în picioare pe Vanghelie? Nu noi? Vanghelie nu a fost idolul nostru niciodată. Niciodată, a mai adaugat Sorin Oancea.