EXCLUSIV/ EXPLOZIV: SECRETELE COMUNISTE ALE REDACTORULUI SEF AL REVISTEI 22: Viitorul este al nostru, al comunistilor

0
685

Este declarat un analist de dreapta. Apare pe micul ecran in calitate de exponent de marca al Dreptei politice romanesti, inclusiv miercuri seara, la B1 TV.

lazesEste acum redactor sef al revistei 22, editata de Grupul de Dialog Social (GDS) condus de personalitati de seama ale intelighentei romanesti. A fost sef al TVR, a facut parte din bordul Fundatiei Soros, a fost consultantul media al Reprezentantei Comisiei Europene la Bucuresti.

Numele lui: ALEXANDRU LAZESCU.

A fost Presedinte – Director General al TVR (2010-2012) si Director Executiv al aceleasi institutii in perioada (1999 – 2000). A mai facut parte de asemenea din CA al SRTV intre 2002 si 2005.A facut parte din Board-ul Media al Fundatiei Soros si din acela al altor organizatii neguvernamentale (Transparency International, FDSC). Intre 2003 si 2010 a fost consultant pentru strategia de Media si Comunicare a Delegatiei/Reprezentantei Comisiei Europene la Bucuresti. De asemenea a fost expert/consultant pentru Freedom House (proiectul “Nations in Transit”) si pentru Goethe Institut (Bucuresti, Iasi, Chisinau).

CINE E , DE FAPT, LAZESCU?

Dar cine e, de fapt,  Alexandru Lazescu dincolo de imaginea pe care ne-o vinde acum pe micul ecran si aceasta atat de capitalista biografie?

Alexandru Lazescu_Flacara iasului, 1 aprilie 1979, pagina 2Regasim detalii spectaculoase intr-un interviu acordat de Alexandru Lazescu si publicat in 1 aprilie 1979, in revista Flacara Iasiului.

PROPAGANDIST COMUNIST DIN PASIUNE

lazescu1

In interviu, Lazescu spune ca este un adevarat activist comunist, un vechi activist din pasiune si se aprinde pe chestiunile care tin de partid. 

lazescu2Alexandru Lazescu  mai marturiseste in interviul citat ca este vicepresedinte al Consiliului Uniunii Asociatiilor Studentilor Comunist din Politehnica Iasi si se ocupa de problemele cultural-educationale, adica de propaganda oficiala.

VIITORUL ESTE AL NOSTRU, AL COMUNISTILOR

lazescu3Suntem comunisti sau viitori comunisti, si in orice moment trebuie sa ne comportam ca atare, sa privim in viitor,  care este AL NOSTRU, mai sustine in interviul amintit Alexandru Lazescu.