spot_img
20 C
București
miercuri, aprilie 24, 2024
AcasăAnalizeMâna dreaptă a lui Tudose se spală pe mâini de Firea

Mâna dreaptă a lui Tudose se spală pe mâini de Firea

-

Preşedintele PSD Buzău, deputatul Marcel Ciolacu, a argumentat, miercuri, faptul că la Comitetul Executiv de la Neptun a votat împotriva propunerii Gabrielei Vrânceanu Firea de retragere a sprijinului politic pentru ministrul Administraţiei şi Internelor, Carmen Dan şi a spus că nu a auzit de vreo grupare în partid care să încerce înlăturarea lui Liviu Dragnea, transmite news.ro.

Ciolacu este considerat mâna dreaptă a fostului premier Mihai Tudose.

- Advertisement -

„Doamna Firea a venit cu propunerea de retragere a sprijinului politic doamnei Carmen Dan. Nu am fost de acord şi am votat împotrivă  şi vă spun şi de ce. Pentru că în acest moment la Parchetul General este o anchetă în curs şi un vot pentru aceasta în Comitetul Executiv ar fi fost o antepronunţare ori acest lucru nu se face. Dacă nu ar fi existat această cercetare ar fi fost alte discuţii”, a declarat liderul PSD Buzău, Marcel Ciolacu.

De asemenea, liderul PSD Buzău, fost vicepremier în cadrul Guvernului Tudose a răspuns şi la întrebările referitoare la formarea unor grupări în interiorul PSD pentru înlăturarea de la conducere a lui Liviu Dragnea.

- Advertisement -

„Atât eu cât şi colegul şi prietenul meu Mihai Tudose nu am constituit nici o grupare şi nu ne-am băgat în nici o grupare. În primul rând dreptul la liberă exprimare trebuie să existe. Există şi în România şi in interiorul partidelor şi asta nu înseamnă ca dacă cineva vorbeşte în vreun fel el trebuie sancţionat. Lucrurile în partid se tranşează prin vot şi nu am auzit de vreo grupare care să încerce înlăturarea lui Liviu Dragnea. Eu sunt membru în acest partid din 1990 şi acest partid are un statut care trebuie respectat, lucrurile se vorbesc în interiorul partidului şi apoi în exterior”, a declarat Marcel Ciolacu.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img