spot_img
22.4 C
București
sâmbătă, mai 28, 2022
AcasămediuMama presupusului copil al Principelui Nicolae face dezvăluiri despre testele ADN ale...

Mama presupusului copil al Principelui Nicolae face dezvăluiri despre testele ADN ale fetiței: A REFUZAT

-

Nicholas Medforth-Mills spune că pe parcursul acestui an i-a solicitat de mai multe ori Nicoletei Cîrjan, tânăra care susţine că el este tatăl copilului ei, să facă testul de paternitate, iar aceasta a refuzat ferm. Fostul principe mai susţine că dacă în urma unui test ADN efectuat la Institutul Naţional de Medicină Legală se va stabili că el este tatăl copilului tinerei, atunci îşi va asuma „toate obligaţiile legale ce rezultă din această situaţie”.

Dezvăluirile despre relație au fost făcute de FLUX 24.

Nicoleta Cîrjan a reacționat pe facebook:

Am vrut să fie liniște, pace și discreție, dar se pare că nu s-a putut. De dragul adevărului și al corectitudinii, las aici răspunsul trimis pe e-mail la solicitarea avocatului domnului Nicholas Medforth Mills din data de 03.09.2016, aceasta fiind unica mea poziție față de subiect:

„Stimate Domnule avocat,

Fata de adresa dvs din 03.09.2016 facuta in numele clientului Nicholas Medforth-Mills, arat urmatoarele:

– Asa cum rezulta si din corespondenta noastra anterioara referitoare la efectuarea testului de paternitate de catre clientul dvs, i-am solicitat in repetate randuri efectuarea acestui test atat la Institutul National de Medicina Legala ”Mina Minovici” din Bucuresti cat si la o clinica privata acreditata, dar clientul dvs a refuzat efectuarea acestui test si la o clinica privata acreditata;

– Nu am facut public faptul ca dl. Nicholas Medforth-Mills este tatal copilului meu, adresa dvs fiind de intimidare si chiar jignitoare, in conditiile in care i-am solicitat de atatea ori clientului dvs sa colaboram in discreție si sa efectuam testul de paternitate si la o clinica privata, pentru a pune capat acestei situatii; Mai mult decât atat, faptul ca am ținut secreta identitatea tatălui si nu am dat curs solicitărilor mass media de a vorbi pe aceasta tema, pentru a proteja imaginea clientului dumneavoastră, mi-a adus mie prejudicii de imagine si de reputație;

– Insistenta dvs de a face testul de paternitate numai la Institutul National de Medicina Legala ”Mina Minovici” din Bucuresti si doar pana pe data de 19.09.2016 imi trezeste suspiciuni si prin urmare insist ca acest test sa fie efectuat in primul rând la o clinica privata acreditata din județul Brasov, locul unde avem domiciliul eu si copilul, la o data ce va fi stabilita de comun acord de catre noi, iar apoi la IML Bucuresti;

– Imi rezerv dreptul de a introduce la instantele judecatoresti actiunea in stabilirea paternitatii cand voi considera eu, actiunea fiind imprescriptibila.

Cu respect,

Nicoleta Cirjan”

nicoleta

„Pe parcursul anului 2016 doamna Nicoleta Cîrjan m-a anunţat prin corespondenţă scrisă că sunt tatăl copilului ei. În scopul probării declaraţiilor, am invitat-o împreună cu fiica sa, pentru testul de paternitate (testare ADN), la Institutul Naţional de Medicină Legală Mina Minovici din Bucureşti, singura instituţie abilitată să efectueze în mod ştiinţific un astfel de test. Doamna Nicoleta Cîrjan nu a dat curs acestei solicitări şi nici celor ulterioare. Mai mult decât atât, până la data prezentului comunicat, nu a fost declanşat niciun proces civil de stabilire a paternităţii, la instanţa competentă”, afirmă fostul principe Nicolae, într-un comunicat de presă postat joi pe pagina sa de Facebook.

El spune că, în pofida acestor refuzuri, afirmaţiile pe tema paternităţii au continuat, moitiv pentru care în 3 septembrie 2016, prin intermediul avocatului său, Radu Enache, membru al Baroului Bucureşti, i-a adresat Nicoletei Cîrjan o ultimă solicitare pentru testarea ADN, iar „răspunsul a fost un alt refuz ferm”.

„Dacă în urma unui test ADN efectuat la Institutul Naţional de Medicină Legală Mina Minovici din Bucureşti rezultă că sunt tatăl copilului doamnei Cîrjan, prin declaraţie notarială de recunoaştere a paternităţii, îmi voi asuma toate obligaţiile legale ce rezultă din această situaţie. Având în vedere că până în acest moment nu există nicio hotărâre judecătorească de stabilire a paternităţii sau declaraţie notarială de recunoaşte a paternităţii din partea mea, apreciem că orice alte afirmaţii legate de acest subiect sunt nefondate”, adaugă fostul principe Nicolae.

Nicholas Medforth-Mills este primul născut al principesei Elena, cea de-a doua fiică a regelui Mihai şi reginei Ana. În aprilie 2010, în virtutea Statutului din 2007 al Casei Regale, el a devenit prinţul Nicolae al României, devenind totodată al treilea în ordinea succesiunii la tron, după principesa Margareta şi după mama sa. Cinci ani mai târziu, pe 1 august 2015, regele Mihai i-a retras titlul şi l-a scos din linia de succesiune la tron din considerente pe care Casa Regală nu le-a făcut publice. La acel moment, presa a vehiculat că un motiv ar fi relaţia acestuia cu o tânără din echipa care îl însoţea în acţiunile în ţară, tânără care era atunci însărcinată.

Tânăra, Nicoleta Cîrjan, a născut în 9 februarie o fetiţă, Iris Anna, presa relatând despre copil ca despre fiica principelui Nicolae.

- Advertisment -

Must Read

Secretele din mobilul premierului olandez

0
Deputaţi olandezi au cerut o dezbatere parlamentară de urgenţă în urma unei relatări a presei conform căreia premierul Mark Rutte a şters mesaje de...