spot_img
17.9 C
București
marți, mai 30, 2023
AcasăhighlightElena Udrea acuză DNA după ce a fost pusă sub control judiciar...

Elena Udrea acuză DNA după ce a fost pusă sub control judiciar într-un dosar din 2015

-

Elena Udrea a declarat joi, dupa ce a iesit de la sediul DNA, ca procurorii au dispus un nou control judiciar in cazul sau si au acuzat-o de spalare de bani, intr-un dosar legat de finantarea campaniei electorale pentru prezidentialele din 2009.

- Reclama -

”Cred că numele lui Băsescu trebuia terfelit. Am văzut cu toții ce campanie fabuloasă cu conturi false se face pe Facebook în favoarea domnului Cioloș, deci șansele unui posibil contracandidat la funcția de prim-ministru, așa cum este domnul Băsescu, trebuie reduse din start, la fel și șansele PMP. Înțeleg că dosarul e din 2015, iar chemarea are loc fix acum, îniante de campanie”, a acuzat Elena Udrea.

Aceasta a mai susținut că, atunci când a aflat că este vorba despre un dosar legat de finanțarea campaniei din 2009 pentru prezidențiale, a crezut că este vorba despre modul în care Vasile Blaga a cheltuit pentru partid banii primiți comision în afacerea Microsoft. Totuși, se pare că nu acest lucru s-a întâmplat și asta pentru că: ”domnul Blaga și restul sunt oamenii domnului Iohannis și nu trebuie să le afectăm imaginea înainte de campanie”.

Udrea: Am văzut cu toții ce campanie fabuloasă cu conturi false se face pe Facebook în favoarea lui Cioloș

Aceasta a precizat ca este vorba de 4 acuzatii de spalare de bani legate de calitatea sa de persoana ca se ocupa „neoficiala” de campania fostului presedinte Traian Basescu.

Ea a acuzat DNA că datorită problemelor de imagine pe care le are caută să inventeze alte cauze.

Tot la Direcţia Naţională Anticorupţie au ajuns, joi, şi Ioana Băsescu, fiica cea mare a fostului preşedinte Traian Băsescu, şi jurnalistul Dan Andronic.

Ioana Băsescu nu a dat nicio declaraţie de presă la intrarea în sediul DNA, însă Dan Andronic le-a spus jurnaliştilor că a fost citat ca martor într-un dosar din 2015.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img