Mama premierului Ponta, audiată la DNA Ploieşti. Întrebată dacă e consilier în firmele lui Herţanu: „Sunt soacră, nu consilier”

0
251

Cornelia Naum, mama premierului Victor Ponta, a venit, joi dimineaţă, la DNA Ploieşti. Cornelia Naum a ieşit de la DNA după aproximativ o oră de audieri, avocatul acesteia spunând că are calitatea de martor şi că va rămâne cu această calitate.

UPDATE 11:15 – Cornelia Naum, mama premierului Victor Ponta, a ieşit de la DNA Ploieşti, după aproximativ o oră de audieri, avocatul acesteia spunând că are calitatea de martor şi că va rămâne cu această calitate, transmite corespondentul MEDIAFAX.

„Vă pot garanta că este martor (n.r. – Cornelia Naum) şi că va rămâne cu această calitate. Doamna are un contract de muncă part-time cu societatea fiicei dânsei, dar nu are nicio legătură cu societăţile în legătură cu care s-a reţinut acţiunea presupus infracţională în cauză. Sigur că a participat la nişte discuţii la un moment dat între anumite persoane care au o anumită calitate în acest dosar. Cu privire la aceste lucruri a fost întrebată”, a declarat avocatul Bogdan Vlad.