Mama lui Gigină, noi dezvăluiri

0
2956

Carmen Gigină, mama poliţistului Bogdan Gigină, spune că şoferul maşinii în care se afla Gabriel Oprea în momentul producerii accidentului în care a murit fiul său a oprit imediat şi a ieşit din autoturism, dar „a fost întors şi i s-a ordonat să meargă mai departe”, transmite news.ro.

„Şoferul domnului Oprea a oprit, ba chiar a ieşit din maşină să alerge către Bogdan, dar în secunda 2 a fost întors şi i s-a ordonat să meargă mai departe. Domnului Oprea nu i-a păsat că în şosea moare un copil”, afirmă Carmen Gigină, mama poliţistului Bogdan Gigină, ea răspunzând astfel unui comentariu pe pagina sa de Facebook.

În 20 octombrie 2015, poliţistul Bogdan Gigină, de la Brigada Rutieră a Capitalei, a murit, la 28 de ani, în timp ce deschidea coloana lui Gabriel Oprea, agentul căzând cu motocicleta într-o groapă de pe bulevardul Ştirbei Vodă din Capitală.

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, că rămâne „coerent” cu deciziile anterioare în cazul solicitărilor Justiţiei şi va aproba cererea DNA de urmărire penală a lui Gabriel Oprea în dosarul în care este acuzat de ucidere din culpă, în cazul morţii poliţistului Bogdan Gigină.