Mama lui Gigină către Gabriel Oprea: Nu cunoasteți sensul cuvântului demnitate

0
124

Mama lui Bogdan Gigină îi transmite lui Gabriel Oprea că nu cunoaşte sensul cuvântului demnitate, precizarea venind după ce fostul ministru al Afacerilor Interne a declarat că încearcă să treacă „cu demnitate peste această tragedie.”

„<<Încerc să trec cu demnitate peste această tragedie>>, spune domnul general Oprea. Părerea mea este că nu cunoaşteţi sensul acestui cuvânt. Există DEX-ul. Dacă aţi fi făcut dovada acestei calităţi, astăzi am fi avut răspunsul pentru moartea celui care v-a asigurat traseul”, a scris pe pagina sa de Facebook mama lui Bogdan Gigină, Carmen Gigină.

Reacţia femeii a venit după declaraţiile pe care le-a făcut Gabriel Oprea după audierea de la DNA, unde a fost pus oficial sub învinuire pentru ucidere din culpă.

Gabriel Oprea a precizat că maşina în care se afla în seara accidentului a oprit după ce poliţistul Bogdan Gigină a căzut, dar că un alt poliţist, de pe maşina care îi însoţea, „le-a făcut semn să plece”, fostul ministru adăugând că nu şi-a dat seama de accident.