spot_img
21 C
București
marți, august 16, 2022
AcasăMehedințiMalovăț: Asfaltare, rețea de canalizare, bază sportivă

Malovăț: Asfaltare, rețea de canalizare, bază sportivă

-

La invitația domnului primar al comunei Malovăț, Ion Michescu, am mers astăzi în satul Malovăț, acolo unde sunt în plină desfășurare lucrările de asfaltare, în cadrul Programului Național de Dezvoltare Locală II, proiect aprobat de Guvernul PSD în anul 2017, a scris pe facebook președintele CJ Mehedinți, Aladin Georgescu.

- Reclama -

La Malovăț s-au finalizat lucrările pentru introducerea rețelei de canalizare, astfel că asfaltarea completează investițiile demarate în interesul locuitorilor din sat.
În cadrul aceluiași proiect, lucrări de asfaltare s-au realizat și în satele Colibași, 23 august, Lazu, Bobaița și Negrești.Îl felicit pe domnul primar, Ion Michescu, pentru toată activitatea pe care a desfășurat-o încă de la primul mandat în Malovăț, a introdus apă, canalizare, a realizat o bază sportivă și a asfaltat drumurile din comună. Sunt investiții care i-au determinat pe mulți dintre locuitorii municipiului Drobeta Turnu Severin să meargă să-și renoveze locuințele moștenite de la bunici sau chiar să-și cumpere teren pentru a-și construi case în Malovăț. Este o comună aflată la câțiva kilometri de municipiul reședință de județ, astfel că interesul imobiliar crește pe măsură ce și condițiile de trai se îmbunătățesc!, mai spune Georgescu.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...