spot_img
25.3 C
București
miercuri, august 10, 2022
AcasăBasarabiaMaia Sandu sugerează că renunţă la ultimele dezbateri televizate cu Dodon

Maia Sandu sugerează că renunţă la ultimele dezbateri televizate cu Dodon

-

Candidatul proeuropean unic la funcția de președinte al Republicii Moldova, Maia Sandu, a anunțat, într-o postare pe Facebook, mobilizarea generală în rândul echipei sale, subliniind că, de astăzi, oponentul său Igor Dodon ‘nu mai există’, informează miercuri Deschide.md.

- Reclama -

Mesajul postat lasă loc de interpretări conform cărora lidera Partidului Acțiune și Solidaritate ar putea renunța inclusiv la confruntările directe cu Dodon în dezbaterile televizate programate pentru finalul acestei săptămâni.

Potrivit Maiei Sandu, cetățenii trebuie să spună ‘la revedere minciunii și trecutului murdar’. În acest sens, Sandu subliniază că se va axa pe dialog direct cu cetățenii ‘de la casă la casă’.

‘Rupem cercul gâlcevii și ieșim direct la oameni. Am mers până acum, împreună cu oamenii acestei țări, din ușă-n ușă. De astăzi, anunț mobilizare generală. Hai să mergem de la casă la casă și să ducem adevărul și mesajele noastre. Oamenii contează mai mult decât un candidat. Pentru mine doar voi, oamenii acestei țări, contați’, a notat Maia Sandu.

Actualele alegeri prezidențiale din Republica Moldova sunt primele după aproape 20 de ani în care cetățenii moldoveni își aleg președintele prin vot direct, având o miză foarte importantă în ceea ce privește viitorul republicii. În turul doi, care va avea loc în 13 noiembrie, Maia Sandu se va confrunta cu liderul socialist Igor Dodon.

În primul tur, Maia Sandu a întrunit circa 38% din voturi, iar liderul socialist prorus Igor Dodon aproximativ 48%.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Românii fac 15.000 de euro urcarea pe Mont Blanc

0
Depozit de 15.000 euro pentru salvare și înmormântare ca să urci pe Mont Blanc. Banii sunt pentru a acoperi costurile în cazul în care trebuie...