spot_img
32.1 C
București
marți, august 9, 2022
AcasăBasarabiaMaia Sandu îl acuză pe Dodon că își educă copiii în școli...

Maia Sandu îl acuză pe Dodon că își educă copiii în școli românești

-

Candidatul PSRM, Igor Dodon si candidatul PAS, Maia Sandu s-au intalnit joi la dezbaterea de la postul national M1. Cei doi si-au dat replici privind Acordul de Asociere al RM cu UE si politicile externe pe care le vor sustine cind vor ajunge la carma tarii.

- Reclama -

Maia Sandu l-a acuzat pe Dodon că și-a trimis copii la școli cu principii unioniste: Oponentul meu isi schimba opinia foarte repede, asa precum spune fata de unionism. Copiii lui Igor Dodon invata la o scoala cu principii unioniste, el va spune una si face cu totul altceva.  

Replica lui Igor Dodon: Niciodata nu am divizat scolile in romane rusesti, sau altele. Atunci cind nu aveti argumente pentru a ataca candidatul, atacati familia. Dumneavoastra aveti cetatenie Romana? Da sau NU?

Maia Sandu: Eu am cetatenia romaneasca si va respect asa cum trebuie sa fiu si eu respectata de oponentul meu. Respect omul cu orice cetatenie. Patriotismul insemna sa nu-ti furi tara si proprii cetateni

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Rețeaua sexuală Epstein, un paravan CIA și/sau Mossad?

0
Podcasterul american Joe Rogan a sugerat, în cadrul emisiunii sale „The Joe Rogan Experience”, că miliardul american Jeffrey Epstein, condamnat pentru abuzuri sexuale, ar...