Mai mulţi membri ai comisiilor de analiză a doctoratelor lui Petre Tobă, Mihai Stănişoară, Bogdan Licu şi Neculai Onţanu s-au retras, invocând incompatibilitatea sau conflictul de interese, ei fiind înlocuiţi de experţi externi, au declarat surse din cadrul Ministerului Educaţiei pentru MEDIAFAX.

“Având în vedere incompatibilitatea şi conflictul de interese declarate de unii membri ai comisiilor de analiză a dosarelor aflate pe rolul Comisiei de Ştiinţe Militare aceştia vor fi înlocuiţi cu experţi externi”, au declarat surse din cadrul Ministerului Educaţiei pentru MEDIAFAX.

La Comisia de Ştiinţe militare sunt analizate tezele de doctorat susţinute la instituţiile militare de învăţământ superior. Este vorba de Mihai Stănişoară, Bogdan Licu, Neculai Onţanu, Petre Tobă, Loredana Popescu, Loredana Radu.

În ceea ce îl priveşte pe Petre Tobă, ministrul a obţinut doctoratul la Universitatea Naţională de Apărare Carol I. Tobă şi-a susţinut teza în anul 2011 şi, potrivit unor investigaţii pressone.ro, acesta ar fi plagiat 250 din cele 390 de pagini ale lucrării.

SCRIE-NE

Nu suntem acum aici. Dar ne poți scrie.

Se trimit datele

©2019 @ optimizare SEO realizata de www.VasPavITConsulting.ro

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?