spot_img
32.9 C
București
joi, august 18, 2022
AcasăAnalizeMAE rus: Urmărim cu atenție evoluția evenimentelor din Capitală și celelalte orașe...

MAE rus: Urmărim cu atenție evoluția evenimentelor din Capitală și celelalte orașe ale țării,trezesc îngrijorare

-

Autoritățile românești s-au dedat retoricii rusofobe și au uitat de problemele acute ale propriei țări, se spune într-un comunicat al Ministerului de Externe al Federației Ruse, scrie portalul rusesc Sputnik.

- Reclama -

„Ca și în cazul majorității statelor vecine ale României, Rusia urmărește cu atenție evoluția evenimentelor din Capitală și celelalte orașe ale țării. Anvergura și caracterul antagonist al manifestațiilor de protest, care continuă din 22 ianuarie 2017, trezesc îngrijorare”, se menționează în comunicat.

Ministerul de Externe al Federației Ruse și-a exprimat convingerea că în condițiile ascensiunii tensiunilor revărsate în stradă, conducătorii români vor găsi calea de evitare a scindării societății și vor depăși situația complicată în baza Constituției și legislației României.

„Reieșim din faptul că nu există alternativă reglementării pașnice și democratice a divergențelor dintre forțele politice implicate în această confruntare”, se spune în document.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...