spot_img
7.4 C
București
vineri, decembrie 9, 2022
AcasăPoliticaMădălin Hodor conflict cu Emilia Șercan: Vai capul tău care e prafao...

Mădălin Hodor conflict cu Emilia Șercan: Vai capul tău care e prafao de fapt!

-

Isoricul Mădălin Hodor, cercetător CNSAS, a ironizat duminică, într-o postare pe Facebook, campania USR de copiere a lucrării de doctorat a ministrului de Interne Lucian Bode, afirmând că volumul în care aceasta este publicată nu este secretizat şi că cei de la USR ”o să ducă şi asta în ridicol până la urmă, aşa cum de gard au dat tot ce au făcut”. În replică, jurnalista Emilia Şercan, care a descoperit mai multe cazuri de plagiat şi care a făcut recent precizări referitoare la statutul lucrării de doctorat a lui Bode, a invocat răspunsul directorului Bibliotecii Naţionale Adrian Cioroianu potrivit căruia ”titlul nu este disponibil utilizatorilor, deoarece nu a fost încheiat procesul de prelucrare a titlului şi a exemplarului destinat colecţiilor curente ale Bibliotecii Naţionale a României”, transmite news.ro.

- Reclama -

”S-au pornit trotinetisti supi tare. Acum că au făcut praf şi pulbere toate iniţiativele ok, din pricina de isterie şi prostiei universale care le acompaniază de regulă acţiunile, s-au apucat de plagiate. Foarte frumos. O să ducă şi asta în ridicol până la urmă, aşa cum de gard au dat tot ce au făcut. Vor duce în ridicol o muncă altfel onestă a câtorva pentru că nu se pot abţine ei sa se catere pe subiect. S-au dus la ei la biblioteca şi s-au pozat cum copie sărăcuţii de mana (vai, ce nenorocire, nu ne dă, au ascuns la secret! Spume şi fandaxie majoră la publicul biciclist. Da şi Mamaia Biciclista baga tare pe conspiraţii şi vede numai SRI peste tot, deşi hei, mamaie verifica şi matale cronologia, când şi-a dat Bode doctoratul coordonatorul era la UBB, nu la Academia de Informaţii, vai capul tau care e prafao de fapt!). Mii de aplauze şi urale pentru alde Bulai Doamne şi Ghinea. Acum, eu ştiu că publicul userist şi presa aferenta e vai mama lor pe legătura cu realitatea, dar chiar să minţi în halul ăsta că e cartea la secret..Uite. Ia mergeţi voi, luptătorii luminii stinse şi cereţi sa va dea de la bimbloteca una sau doua sau trei din cele 7 (şapte, ca poate nu ştiţi cifra) volume depuse acolo. O să descoperiţi că nu sunt deloc secrete şi chiar le puteţi citi cu pixul in mână. Aşa nu mai trebuie sa fandaxati lumea aiurea şi nici nu mai faceţi scurta la mana copiind ca prostii ceea ce puteţi accesa la liber. Ce ziceţi? O împrumutaţi şi o cititi până vi se duc ochii la spate. Nu mai minţiţi lumea aiurea că ea secret că va faceţi de ceea ce sunteţi deja de prea multă vreme. Hai, va pupa tata. Când va faceţi mari să mă căutaţi poate iese ceva şi din capul vostru”, a scris Hodor duminică pe Facebook.

Ca răspuns la comentariul Emiliei Şercan, Hodor a scris: ”Înţeleg că lucrarea nu este disponibila din cauza că nu a fost îndeplinită procedura care era în sarcina Bibliotecii, corect? Asta nu implica ideea că Bode şi-a „secretizat” cartea, sau cel puţin eu nu vad legătura. Daca exista o culpa ea este a bibliotecii. Deci nu înţeleg de ce se face o întreagă cabala pe ideea de secretizare. Ce anume îmi scapă in afara de ideea de a face un proces de intenţie?”

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img