spot_img
26.6 C
București
marți, august 9, 2022
AcasăPoliticaMacovei, dezvăluiri despre Ciucu/ Replica lui Ciucu: M-a indus în eroare

Macovei, dezvăluiri despre Ciucu/ Replica lui Ciucu: M-a indus în eroare

-

Monica Macovei a declarat intr-un interviu pentru Revista 22 ca fostul candidat independent sustinut de M10 la primaria Capitalei, Ciprian Ciucu, reprezinta la nivel personal „o mare dezamagire” si a relatat ce i-ar fi spus acesta inainte de a trece la PNL. Macovei afirma ca Ciucu a sunat-o in urma cu cateva zile sa-i spuna ca Predoiu i-a propus sa se inscrie in PNL si sa fie in fruntea listei la Consiliu General, urmand sa fie ales viceprimar, scrie hotnews.ro.

- Reclama -

Mi-a mai spus că i s-a promis că va fi pe un loc eligibil pentru parlament în 2016 si că va fi pe lista pentru Parlamentul European în 2019, a mai spus Macovei.

REPLICA LUI CIUCU PE FACEBOOK:

Despre parteneriatul cu M10 și despre adevăr

Mă simt obligat, deși nu ar trebui, dar doar pentru a restabili adevărul să răspund succint unui atac nejustificat și fără bază al celei cu care am avut un parteneriat încheiat anul acesta și, care, din motive doar de doamna Macovei știute a ales să nu îl respecte pentru ca mai apoi să dea vina pe mine.

Vreau să vă spun de la început că parteneriatul cu M10 datează din februarie 2016 și a avut din partea mea tot sprijinul pentru că am crezut sincer că împărtășim aceeași viziune dar și pentru că M10 s-a angajat să îmi ofere suport și echipă. Obiectivul meu este unul simplu – să lucrez în slujba bucureștenilor și îmi pare rău că acest deziderat este întors acum împotriva mea.

Eu mi-am asumat acest parteneriat în totalitate, l-am respectat, l-am onorat, am reprezentat ideile M10 așa cum am știut eu mai bine, în timp ce M10 a omis să își respecte angajamentele.
Cel mai important lucru de spus este că am comunicat în permanență intențiile mele.

Eu mi-am luat candidatura în serios, din păcate am fost indus în eroare de doamna Monica Macovei care mi-a prezentat la început o cu totul altă situație, pentru a mă convinge să candidez susținut de M10. Partidul M10 și-a asumat că va strânge semnături, că va organiza o echipă de campanie, că va avea candidați pentru sectoare cu care să fac echipă. Niciunul dintre aceste lucruri nu s-a întâmplat. În acest moment doamna Monica Macovei îmi pune în spate eșecul partidului său. Nu este corect. Cu toate acestea eu le mulțumesc pentru colaborare și le urez succes.

Citesc acum și zâmbesc amar când văd câtă frustrare se acumulează în jurul parteneriatului încheiat astăzi cu PNL și îmi dau seama că am fost doar un mijloc de promovare pentru M10. Mai vreau să spun doar atât: sunt un om de dreapta, cu principii clare și cu viziune clară pentru București. Nu aș fi ales niciodată PSD iar cea cu care am împărtășit o vreme aceleași idealuri, știe foarte bine acest lucru!

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Rețeaua sexuală Epstein, un paravan CIA și/sau Mossad?

0
Podcasterul american Joe Rogan a sugerat, în cadrul emisiunii sale „The Joe Rogan Experience”, că miliardul american Jeffrey Epstein, condamnat pentru abuzuri sexuale, ar...