spot_img
14.8 C
București
duminică, mai 19, 2024
AcasămareLudovic Orban: PNL sa sustina in continuare Codul Fiscal, nu poti sa...

Ludovic Orban: PNL sa sustina in continuare Codul Fiscal, nu poti sa pedepsesti cetatenii

-

Liderul grupului deputaților PNL, Ludovic Orban, a declarat în emisiunea „Lumini și umbre”, moderată de jurnalistul Dan Andornic la postul B1 TV, că liberalii trebuie să susțină măsurile de relaxare fiscală din Codul Fiscal.

„Înțeleg îngrijorările președintelui Iohannis. Eu nu cred că trebuie să pedepsești economia românească, societatea românească, pentru faptul că un guvern nu este de încredere și nu prezintă garanții că se încadrează în țintele fiscal-bugetare stabilite și că are capacitatea…Nu poți să pedepsești cetățenii pentru faptul că guvernul nu este bun (…) În ceea ce mă privește pe mine, eu susțin clar și am și declarat public că PNL trebuie să susțină în continuare Codul Fiscal”, a declarat Orban.

- Advertisement -

Liderul deputaților liberali a mai susținut că România ar trebui să negocieze cu UE un deficit bugetar de 2%. „Eu cred că România poate să negocieze un deficit de 2%. Este un deficit care, ținând cont de creșterea economică, este un deficit sustenabil și care poate fi chiar un stimulent”, a afirmat Ludovic Orban.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img